Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
5%

Mi van ennyire bemérgesedtél vagy mi? Szerintem nyugodj le mert nem tesz jót... Nem hiszem hogy érek annyit hogy rámszállj.

Senki nem beszélt erkölcstelenségről. Egy komoly kapcsolatnak értelme van, de annak hogy halálra rázzuk magunkat egy buliban, nincs, és hogy már a buli előtt piásak legyünk. Érdekes én baráttal is meg tudtam oldani a tanulást, de hát kinek mennyi ereje van hozzá. :)

2010. jún. 12. 23:32
 92/124 anonim ***** válasza:
78%

Na látod pont ez az! Általánosítasz! Azért mert Te csak ezt látod! Én nem mondtam egy szóval, sem, hogy pia nélkül buliztam. Igenis megittam a magam adagját, néha többet, néha kevesebbet. Ezt nem is titkolom, ugyanis nem gondolom, hogy szégyellnem kellene magam! Pedig biztos jobban tenném, ha most elásnám magam a föld alá, csak mert volt pár emlékezetes estém.

Tökéletesnek pedig egyáltalán nem tartom magam! Viszont, teljesen meg vagyok elégedve az eddigi életemmel. Nem bántam meg semmit, amit eddig tettem. És akármilyen hihetetlen számodra, ilyen "lezüllött előélettel" képes voltam gyermeket vállalni, és igyekszem jó anyja lenni! De Te biztosan ezt is kétségbe vonod a nagy tapasztalatoddal!

Részemről ennyi elég is volt belőled!

Jó éjt mindenkinek!

2010. jún. 12. 23:32
 93/124 anonim ***** válasza:
5%

Ha nem lenne valamennyire igazam akkor senki nem kapta volna így fel a vizet, mert nem mondtam olyan halálosan jaj de csúnya dolgot. Ha senki nem lenne itt ilyen akkor senkit nem érdekelne... Szóval erről ennyit. Nem én kértem hogy nem bírjátok ki visszaszólás nélkül.

Az anyaságotokról meg senki nem beszélt csakis a bulizásról.

2010. jún. 12. 23:35
 94/124 anonim ***** válasza:
79%

Az az egy baj veled, hogy buta es meg hirdeted is :D

En jot nevetek rajtad....

2010. jún. 12. 23:37
 95/124 anonim ***** válasza:
79%

jajj kislany aludnod kene mar ez ellenekezik a tokeletes image-be :D

idd meg a kakaod es bujj a plussmackod melle :D

2010. jún. 12. 23:39
 96/124 anonim ***** válasza:
5%
Mert téged miért zavar amit mondok ha rád nem igaz? Na vajon? Nem kéne vele foglalkoznod, ha nem igaz...
2010. jún. 12. 23:40
 97/124 anonim ***** válasza:
27%
NEM ÚNJÁTOK MÉG CSAJOK?
2010. jún. 12. 23:41
 98/124 anonim ***** válasza:
5%
Hát úgy látszik nem Únják még :D Inkább az ő tökéletes képükbe nem illik hogy ilyenkor itt lógnak ahelyett hogy a gyerekük pesztrálnák vagy pihennék ki. Nekem semmi dolgom addig vagyok itt amíg kedvem tartja. :) És továbbra is viccesnek tartom hogy a sok "ártatlan" hogy felbőszült és elveszti a fejét. :) Ha nem lenne igazam, senkit nem érdekelne a véleményem.
2010. jún. 12. 23:44
 99/124 anonim ***** válasza:
86%

Majd ugy 15 év mulva,megnéznélek,hogy mit irsz egy ilyen kérdésre kislányom,de addig is cumi a szádba és aludj jol.

Nem is értem,minek irtál te ilyen helyre be,nem az volt a kérdés,hogy te a nagy 19 éveddel,nem e hiányzik e neked a 12 éves korod amikor még babáztál és pogit sütöttél,itt azért egy kicsit másrol volt szo.Ha nincs ilyen élet tapasztalatod,miért irsz ide???????

És miután,te lehordod az anyukákat,mert nekik más volt az élet szinvonaluk,és más volt a bulizás szo,még meg is sértödsz???

Szoval,kislány majd 15 év mulva mint irtam,vissza térünk erre a kérdésre,de addig neked pszt van.Legyél jo modoru,mig valaki szájon nem talál csapni,az életben,mert gondolom nem csak gép elött vagy ilyen.

Majd ha az életedben kapsz pár pofont,akkor legalább tudod,miért.

1 vagy megtanulod,ne itélkezz mások felett,és ne akard te elmagyarázni,mi volt a jo nekünk és mi nem,mert lehet,hogy belöled lesz,egy hatalmas nagy ......,csak te még ezt nem tudod,mivel még egy kis csitri vagy.

A nagy 19 éves korodra akkora élet tapasztalatod van,hogy ha meg filmesitenék az életed,oscárt kapnál érte.

Ja,hát persze,hogy neked jut tanulás mellett a faszidra,ez a dolgod,hogy anyádék mindent alád raknak csak ne legyen belölled,hülye ember,gondolom meg vagy még a házi munka alol is kimélve,ehelyett kézi munkázol,de azt gondolom már rendszeresen.Még egyszer,ne itt szar.-akodj,hanem foglakozz a magad dolgával,a tanulással,meg a fiuddal.

Jo éjt

2010. jún. 13. 00:05
 100/124 anonim ***** válasza:
2%
Anyámék nem raknak semmit alá, mert az életszínvonalunk majdnem nélkülözős. És az egész házat nekem kell ellátnom, mert a szüleim 16 éves koromban gondoltak egyet és elhúztak innen mert annyira utálják egymást. :) Azért mert fiatal vagyok még beszélhetsz velem úgy mintha ember lennék. Azért mert valaki bunkó, még nem leszel jobb ha ugyanúgy válaszolsz, legalább annyira rossz leszel mint a másik... Remélem a saját gyereked is így fogod gyűlölni ha ilyen sz.ros jókislány lesz mit én és nem olyan mint amit elvársz. A nagy koroddál és tapasztalatoddal mutathatnál példát, ahelyett hogy ilyen undorítóan beszéálsz hozzám.
2010. jún. 13. 00:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!