Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Ejj lányok, hát nekem is rajtam van a mehetnék ma este, pedig most estünk haza az egész napos strandolásból, ég a vállam, tele vagyok csípéssel, tök hulla vagyok, de ha most itt teremne egy jótündér, és azt mondaná, hogy vigyáz a fiamra, és meg menjek isten hírével és hajnalig haza se jöjjek, hát mennék, az tuti :D
Mondjuk azért én szerencsés leányzó vagyok szerintem, mert anyukám közel lakik, és havonta 1-2 hétvégét simán átvállal, amikor mulathatok. Érdekes, így is van pár haver- és barátnőféleség, akik a két és fél év alatt lemorzsolódtak. Nem azért, mert nem lenne mód találkozni, vagy akár együtt szórakozni, hanem azért, mert eleinte még ideszóltak, hogy "figyelj, egy óra múlva itt és itt leszünk, ha van kedved, gyere" csak hát persze ez nem így megy. Ha én egy héttel előre szóltam nekik, hogy na, pénteken lenne egy szabad estém, menjünk valahova, akkor a szokásos válasz az volt, hogy még nem tudják, mit csinálnak pénteken, majd meglátjuk, aztán általában ezekből soha semmi nem lett, mert ilyenkorra mindenkinek akadt valami más dolga. Na de én az ilyen embereket nem is sajnálom, mert ha nekik fontos lett volna, hogy barátok maradjunk, akkor eleve napközben is kerestek volna, nem csak éjjel, ha mehetnékjük van, plusz nem hiszem el, hogy egy hónapban egyetlen alkalmat olyan nehéz lett volna nekik előre betervezni. Szóval ezért mondom, hogy az ilyeneket nem sajnálom, úgy látszik, nekik nem voltam elég fontos, akkor meg minek bánkódjak miattuk? Az igazi jó barátnőim (ketten vannak) még gyerektelenek, stb., de ettől még ők azok, akikre mindig lehet számítani. Ők akkor is feljönnek, ha csak egy délutánról van szó, vagy eljönnek sétálni velem és a picimmel, még akkor is ha tudják jól, hogy ez egy két éves kisgyerek társaságában inkább szaladgálást jelent. Na meg ők azok, akikkel olyan estéket is lehet tartani, amikor feljönnek este 8-9 körül, gyereket elaltatom (szerencsére hamar elalszik), aztán pezsgőt kortyolgatva hajnali kettőig trécselünk :) De amúgy vannak sokan mások is, akik felfogták, hogy ha velem akarnak menni valahova este, akkor azt legalább egy héttel korábban jelezzék, akkor esetleg le tudom szervezni. Elfogadták, megértik, ők igazi barátok.
Nem érzem úgy, hogy egy anyának innentől kezdve az egész életét a gyereke szolgálatában kéne leélnie, kell néha egy egy olyan este, amikor nem anyuka szerepben vagyok, hanem csak én magam, az a jókedvű, vidám, felszabadult csajszi, aki vagyok.
Na persze ezt anyukám segítsége nélkül nem tudnám megoldani, de szerencsére mint mondtam, közel lakik, és ő is ezen a véleményen van. Amikor kicsi voltam, ők is sokszor hívtak vendégeket, ők akkor egész éjjel társasoztak, iszogattak, beszélgettek, de megesett többször is, hogy elmentek valahova. Anyukámnak is megvolt a maga kis baráti köre, meg apukámnak is, és mindkettejüknek volt havonta egy ilyen estéjük, ami már jó előre be volt tervezve. Szerintem ez totál normális dolog.
Anyukam is alig varja, hogy karacsonykor 1 estere ove legyen a lanyom :)
Mar mondta, hogy aznap este latni sem akar :D
Persze nem szo szerint, de mar most be van zsongva....
Akkor mar 10-11 honapos lesz a lanyom amikor hazamegyunk, igy nagy gond nem lehet, ha egy estet nelkulem kell aludnia.
Lefektetem este es megyek baratnozni....
Lefektet
"Hat azert szomoru hallani,hogy a mostani felnotteknek is ez volt az "elet" a meno,hogy bulizzuk magunkat halalra es ezt meg buszken is meselik"
"Kedves" 19 eves lany!
Ez volt az elso kommented!
Ez mar eleve egy "kotekedo","beszologato" hangnemet ut meg.
Az anyukak ezen akadtak ki,mert azert megis csak mind idosebbek vagyunk nalad tehat gondolom az elit gimibe megtanitjak azt is,hogy az idosebbet tisztelni kell.A 40 eves valaszolo peldaul siman az anyukad lehetne.
A masik meg az,hogy ha figyelmesen elolvasnad a valaszokat itt senki nem irt sem:hanyasrol,sem reszegeskedesrol,sem pasizasrol,szexelesrol pedig plane nem.
Te olvastal valahol ilyet?Mert akkor emeld ki legyszives?
Ne te akard mar ezek utan bemagyarazni,hogy "faj az igazsag" meg "ezert estetek nekem".
Itt senki nem esett neked!Eloszor szepen szoltak hozzad majd hatarozottabban mikor meg tizedjere sem akartad megerteni,hogy a hanyasban fetrengeses bulirol itt szo sincs.
De te persze 19 evesen mindenkinel jobban tudsz mindent sot ismersz szemelyesen mindenkit aki itt valaszolt es tudod mit csinalt x evvel ezelott.Miert itelsz el ismeretlenul barkit is?Ugy,hogy fogalmad sincs senkirol?
Szerintem nem a sajat fenyezeseddel kene az idot toltened,mert a leirtak alapjan nem kicsit hordod magasan az orrod.
"4 eve van parkapcsolatom" Tehat 15 evesen mar "pasiztal".
En ennyi idosen meg tanultam es nem ilyenen jart az eszem pedig "volt jelentkezo".
A kerdes pedig mar onmagaba nem neked szolt,anyukak velemenyere,tapasztalatara kivancsi a kerdezo.
En egy 22 eves anyuka vagyok aki nagyon ritkan bulizott mert nem voltam bulizos fajta.6 eves korom ota eneklek,magan tanarhoz jartam majd eloszor itthon majd kulfoldon enekeltem igy nem volt idom semmire mert kepzeld en is egy elit gimnaziumba jartam.De ha volt idom,mindig osszeruccantunk a baratnoimmel es beultunk egy mozira vagy egy kavezoba de meg bulizni is es sosem voltunk se reszegek de meg ittasak sem 1-2 pohar bort megittunk de ennel tobbet nem a lenyeg a tancolason es a nagy neveteseken volt.
Azota van egy 11 honapos kisfiam aki a mindenem de mivel kulfoldon elunk es itt nincs senkim azert hianyzik egy nagy shopping,fodrasz,kozmetikus es manikuros nap a baratnoimmel.Nekem foleg a vasarlas jelenti a kikapcsolodast a csajokkal.Az osszel voltam is otthon a kisfiammal es bepotoltuk a csajokkal az 1 evet egy ilyen nappal:)
Minden anyukanak jo babazast kivanok de amint tudtok ruccanjatok ki egy kicsit:)!!!!!(a beszologatokkal pedig ne foglalkozzatok)
Nem pasiztam csak beleszerettem egy iskolatársamba. Most akkor ki se lépjek a házból mert még valakit megismerek? Nem hinném hogy ez pasizás és hogy én tehetek róla. Ha pedig felvettek az elit gimibe és ott is maradtam akkor nem hinném hogy ártott a dolog.
Persze hogy nem beszélt senki arról amiről én, mert ki az aki boldogan ecseteli a buli rosszabbik oldalát? Hát senki. Csakhogy én ott voltám és láttam mi folyik az ilyen helyeken. Könnyű dolog ha te vagy az egyetlen józan a társaságban, senki nem fog rá emlékezni hogy te emlékszel arra amit ők tettek akkor... Akik meg buliznak ezerrel azok persze hogy összetartanak a többi hasonló gondolkodásúval, de kívülállóként nem túl nehéz a dolgom egy ilyen helyen. Szóval nagyon is tudom miről van szó.
Hű, micsoda élet tapasztalatod van! 19 évesen biztos már mindent megéltél! És még mi vagyunk a rosszak?
Egyébként én eddig nem szóltam hozzá, csak olvastam a "beszélgetést", de ez a mondatod már nálam is kicsapta a biztosítékot:
"Csakhogy én ott voltám és láttam mi folyik az ilyen helyeken."
A magad 19 évével biztos többet tapasztaltál, mint az ide irogató 20-40 közötti anyukák.
Mi nem bántuk meg, hogy babavállalás előtt kiszórakoztuk magunkat. Én csak annyit kívánok Neked, hogy ha majd lesz gyermeked, ne legyen semmilyen hiányérzeted a baba előtt élt életeddel kapcsolatban. Remélem nem akkor fogsz rájönni, hogy ki kellett volna próbálnod csak egyszer az életben, hogy milyen ha az ember felhőtlenül jól érzi magát. És nálam a felhőtlen nem azt jelenti mint nálad, mert én jókat buliztam úgy, hogy nem ittam magam a sárga földig, nem szexeltem minden este mással...
Sajnállak, ha Te csak olyan bulikba jártál, ahol ezt láttad. Hidd el van másféle buli is.
Na mindegy, nem jártatom tovább a szám, mert tudom úgyis felesleges. (elvégre nekem is csak egy érettségim, egy okj-s középfokúm, és egy főiskolám van...)
Ja még azt akartam megjegyezni, hogy ennyit a vitamentes kérdésről... (valaki még az elején megjegyezte ezt)
Jajj emlekszem Rad...Te vagy az a lany aki meg csak 12 volt amikor jartam bulizni a baratnoimmal :D
LOL
Mert, hogy Te is ott voltal: "Persze hogy nem beszélt senki arról amiről én, mert ki az aki boldogan ecseteli a buli rosszabbik oldalát? Hát senki. Csakhogy én ott voltám és láttam mi folyik az ilyen helyeken."
Te aztan tudod, hogy en hova jartam bulizni...es tudod, hogy kikkel....es tudod, hogy mit es mennyit ittam vagy eppen nem ittam.
Olyan okos vagy szuletesi anyakonyvi kivonattal diplomat nem kaptal??
Nem rólad beszéltem, hanem általánosságban. Kicsitg furcsa hogy itt mindenki tökéletes, mindenki pia mnélkül bulizik, mindenki tudja a mértéket. De hát hogy is ne mert aki felnőtt és gyereke van az csak tökéletes lehet és okosabb egy hülye szerencsétlen gyereknél...
Már bocs de attól hogy kifejezetten buliba nem járok rendszeresen (mert hogy azért szoktam járni a zene miatt, ha nem tudnál olvasni) honnan veszed hogy én nem érzem magam felhőtlenül boldognak? Azt tudod nem csak a bulival lehet.
jajj szegeny torekeny gyermek...a csunya nenik beletiportak a lelkedbe??
Nem kellene kotoszkodni!!
Te aztan marhara tudod, hogy ki hogy bulizik!!
En pl 18 eves korom elott nem is jartam buliznies 18 eveen volt az elso baratom, mert addig tanultam kizarolag.
Akkor ki az erkolcstelen kettonk kozul???
Te egy elkenyeztetett kepmutato bekepzelt kis .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!