Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Mi csak ugy beszélünk hozzád,ahogyan te azt kivitad magadnak.
De valami nem stimmel a válaszaiddal............
jo éjt
Szerintem ne reagáljunk a kishercegnő puffogására, a kérdés úgysem rá vonatkozik :) Hadd beszélgessen csak magában. Azért majd jövő hétvégén iszom a lelke üdvére, amikor megyek karaokezni :D A többieknek pedig felhőtlen nyarat kívánok, remélem mindenkinek jut legalább egy pici kikapcsolódás, amikor lazítani, szórakozni is eljut, mármint akinek kedve is van hozzá.
Kérdező, amúgy te merre felé laksz? Ha nem titok persze :) Csak azért kérdem, mert a kommentjeidből nekem úgy tűnik, hogy hasonló mentalitású lehetsz, mint én, ha közel laksz, jó lenne megismerkedni :)
Lányok! Én ittam tegnap a kishercegnő , puffogó vipera egészségére! :-))))))))) Nem is egyet!! :-)))
1éves a lányom és nyugodtan aludt a mamánál! A férjemmel kirúgtunk a hámból!! :-)))))
A kis elit meg tehet egy szívességet! Tanulja meg tisztelni az idősebbeket és majd ha már letett valamit az asztalra az életben akkor -TALÁN_elfogadom a bírálatát!! Az elit iskoláról meg az a véleményem, hogy csak hercegnőket gyárt! Direkt nem írtam, hogy nevel mert ha meg lenne nevelve nem engedne meg magának ilyen hangnemet! Én a lányomnak az első amit megtanítok, hogy mindig legyen szerény és tisztelettudó!!!A felsőbbrendűsége nevetséges, még csak nem is bosszantó!! Reméljük az élet majd helyrehozza az értékítéletét!!
Nektek lányok pedig kívánok még sok kellemes átmulatott éjszakát, macskajaj nélkül!!!! :-))))))))))
Megyek és megkeresem az aspirint!!!! :-)))))))
Hát, én még az elején szóltam hozzá, azóta nem volt türelmem írni, mert engem tök felhúzott kis hercegnőnk...
Én igenis szerettem bulizni, hol így hol úgy, nekem volt hányós is, párszor, naés? ez épp azért kellett, hogy majd el tudjam mesélni a lányomnak, h a másnaposság szívás:D de ez nem jár együtt azzal, h orrba-szájba, fűvel-fával... (összesen 3 barátom volt, a 3.-hoz hozzámentem...) tehát attól, h buliztam piával, buliztam részegen, discoban, v rock koncerten, nem azt jelenti h egy alkesz ribanc voltam, csak h így is lehet néha bulizni, így vezettem le akkoriban a feszültséget, de többnyire pia nélkül buliztam. nem értem, minek általánosítani, megszólni másokat. ha nekünk az a bulizás, iszogatunk vagy moncertre-discoba megyünk, attól egyből ribancok leszünk? nem értem... 19 évesen hogy lehetsz ilyen szűklátókörű.... kb 15 évesen gondolkoztam így.
amúgy nekem már az is kikapcsolódás lenne, ha pár órára elmehetnék akár egyedül is csavarogni.
de pl az is, mikor vkinek tortát sütök szülinapjára, mert olyankor is velem a kislányom, de a mama figyel rá...
még csak annyit kis hercegnő, h ha majd elkerülsz, egyetemre/fősulira gólyaavatón kénytelen leszel inni.... meg majd ott belerángatnak a bulikba, megátod. de a lényeg, biztosan jobb vagy nálunk, de ezt a stílust gyorsan fejezd be, míg valaki nem ver érte szájon!!!
Elit iskola, mi?? Hát az úgynevezett elit iskolába jár egy barátnőm lánya nagyon jól tanul de az utcán nem tud köszönni és már 14 évesen rajta kapta az anyukája a kocsiban a fiújával sex közben!!
Sok mindent meglehet tanulni az iskolában, lehet jól számolni, tudni a történelmet és irodalmat de a tahó az tahó marad!!A lexikális tudás nem ad intelligenciát!!
Ha valaki elitnek képzeli magát azt ne ő mondja magáról azt lássák rajta az emberek!!
Én itt csak egy okoskodó, szutyok kis tahót látok aki nem tiszteli senkit, még a szüleit sem, felőlem járhat elit iskolába és lehet 8 diplomája is és bulizhat pia nélkül de akkor is egy neveletlen unintelligens kisgyerek marad aki még semmit nem tud az életről ahhoz, hogy bárkiről ismeretlenül véleményt alkosson!!
Egy éve egyetemre járok, és senki nem kényszerített a gólyatáborban ivásra és amúgy sem volt semmi kötelező. Ha kötelező módon inni kellett volna és megalázni magam akkor el sem megyek. Mert ez szánalmas lett volna ha a nagyok ezen szórakoznak, én ember vagyok nemállat, bár az sem csinál ilyet. Lám senki nem rángatott bele semmibe. :)
Szóval akkor megtudhatom miért veszitek magatokra amit mondtam ha nem vagytok olyanok? :) Vicces nézni ahogy feldühödtök. Kár hogy nem veszitek észre. Ne aggódjatok akit tisztelek azzal normális vagyok. De az ilyen "tisztes" anyákat nem fogom akik azon siránkoznak hogy jaj de jó volt piálva sminkelni, ez az Igazi fiatalság... :) Szomorú volt nézni hogfy a fiatalságról mindenkinek csak a buli jut eszébe. :(
Nahát... megittam ebédhez egy pohár sört, ejj de jól esett, akkorát züllöttem :D :D Ki tudja, lehet, hogy vacsorához is megiszom egyet :D Aztán lehet megbotránkozni, hogy micsoda anya az ilyen.
Amúgy meg két hete buliban voltam, és ittam két koktélt és egész éjjel táncoltam, marha jó volt:) Egy két és fél éves, egészséges, okos, vidám gyerek anyukájaként havonta ennyit nehogy már ne engedhessek meg magamnak, ha van rá alkalmam és lehetőségem. Miért kéne úgy tennem, mintha nem élvezném néha az éjszakázást? Csak azért, mert egy 19 éves tini megbotránkozik? Különben az a vicc az egészben, hogy én ősszel kezdtem egyetemre járni (23 vagyok most), és kb. 19-20 éves csoporttársaim vannak, hála a jó égnek sokkal lazábbak, mint az "elit" kislány. Pl. tegnap velük voltunk strandon, én gyerekestül mentem, tök jól elvoltunk mindenféle pia meg vadulás nélkül, reggeltől estig, a fiam imádta, hogy ilyen sokan vagyunk, csupa vidám emberrel :) De ha ilyen besavanyodott sznob fiatalokkal mentem volna, szerintem mindketten meghaltunk volna az unalomtól. Csak egy kicsit vicces számomra, hogy én így, anyukaként sokkal több élvezetet találok az életben, mint egy 19 éves független, gyermektelen lány. Pedig ugye nekem korlátozottabbak a lehetőségeim. Csak nem teszem tele az életemet plusz korlátokkal, elég az, ami van magától.
Nem a fiatalsagrol van szo, hanem a baba elotti eletrol.
A baba elott is volt csaladunk es most is van.A baba elott is voltak barataink most is vannak.A baba elott volt szorakozas monst nincs!!
Ezt aldoztuk fel egy sokkal nagyobb oromert, amit nem tudhatsz, hogy milyen faraszto es kimerito.Napi 24 oraban gondolkozol, koncentralsz es kemenyen dolgozol.
Es neha jol esne egy kis kikapcsolodas.
De ezt te nem tudod felfogni, hogy milyen is.Remelem meg jo sokaig nem is lesz gyereked, mert meg te is az vagy.De csak szellemi erettseged keves hozza!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!