Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Bocs, hogy mi is voltunk tinik!!
25 eves vagyok konyorgom....mit kellett volna csinalnom 19-20 evesen?
Kotogetni, hogy egyszer majd lesz gyerekem???
Esetleg rajonni 30-40-50 evesen, hogy valami kimaradt az eletembol es akkor otthon hagyni a gyerekemet/gyerekeimet a ferjemet es elmenni bulizni??
Szerinted az a ciki nem az ha valaki fiatalon kibulizta magat es utana csaladot alapit es gyerekei lesznek!?!?
Voltal mar valaha szorakozni?
Akkor ne legyen parkapcsolatod es ne legyen gyereked, mert Te egy megrontott ember vagy!
Sot az internet az borzaol, hiszen itt lathatsz bulikrol kepeket....tehet alkalmatlen vagy felnottnek!!
Atyam es meg azt hiszi, hogy okasat irt!!
pfff
Attol, hogy valaki bulizni jar, meg nem azt jelenti, hogy sexel azzal aki eloszor az utjaba akad.
Ahoz nem kell bulizni menni!!
Hidd el nem mindenki issza magat halalra.
En pl irtam is, hogy sosem ismerkedtem buliban!!
Masreszt meg a sex egy intim dolog szamomra....a ferjem 3.5 honapot vart az elso csokig...na a sex sem ment gyorsan....pedig mindig jartam bulizni!!!
Azt hiszem el vagy Te tevedve....a buli nem egyenlo a sexel!!
Mindenki mas es mas!!!
En is ittam es dohanyoztam is csak nem pasiztam!!
Nekem erre volt szuksegem ahoz, hogy most a lanyommal lehessek!!
Szerintem ebben nincs szegyellni valo dolog!!
Nem hiszem, hogy emiatt rosszul kellene ereznem magamat.
Anyukam 51 eves es mindig buzditjuk, hogy mennyen a baratnoivel bulizni!!
Kepzeld mennek is koncertekre stb
3 gyereke van 1 unokaja.Megsem kell otthon ulnie!!
Ok is beulnek elotte borozgetni koktelozni, pedig O is es a baratnoi is foiskolat egyetemet vegzett csalados nok!!
Anyukad nagyon szerencses, hogy egy ilyen jo kislanya van.
Anyukam nem az..pff...de orul neki, hogy ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!