Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
73%

Sziasztok!

Kicsit lemaradva de csatlakozom...32 éves vagyok 3 hónapos a fiam,és sehova nem mentem eddig...Pedig én egy igazi bulizós csaj voltam...Ahogy írtátok...péntek este:csajok,öltözködés,smink a tükör elött,közben pia,cigi,zene....utána discó,pasizás,buli hajnalig...másnaposan strand és döglés egész nap...

Nekem a cigi hiányzik a legjobban,illetve az amikor a csajokkal beülünk egy kávézóba kipletyózni a dolgokat és közben cigi,kávé és nagy röhögések...

A cigitől én végleg elbúcsúztam,de életem végéig hiányozni fog...ez van!

De mi választottuk,imádok anya lenni és ha ránézek a fiamra egyből nem bánok semmit,az a korszak lezárult és egy új fejezet indult el,ismeretlen dolgokkal és nagy kihívásokkal...

Üdv mindenkinek és jó babázást!:)

2010. jún. 12. 07:40
 42/124 anonim ***** válasza:
85%

Én tudatosan későn szültem, hogy ne hiányozzon már a buli és "régi" életem. 39 évesen lettem terhes az első gyerekemmel, előtte utaztam, buliztam és éltem az életem. A harmincas éveim voltak a legjobbak és a gyerekkel zártam le. Így lett kerek a világ! :-))

Betöltöttem a 40-et, és bár sok kritikát kapok, hogy önző vagyok mert eddig vártam én mégis jól érzem magam, nem hiányzik már semmi. Amikor én születtem anyám sem volt már fiatal (33 éves) pedig ez akkor nem volt szokványos, ő mindig azt mondta ne az embereknek szüljek és ne akkor amikor ők mondják hanem amikor én érzem , hogy kész vagyok anyának lenni, ha beérek erre a feladatra, én most értem be és ki tudja, talán jövőre még lesz egy kistestvér is!

2010. jún. 12. 08:19
 43/124 anonim ***** válasza:
58%

Sziasztok! Én tipikusan az a fajta szófogadatlan lány voltam, akit már majdnem kitagadtak a szülei. Elmentem bulizni, és 2 nap múlva mentem haza, addig azt se tudták, hol voltam. Én 5 ember helyett buliztam! Nagyon sok haver volt, barát igazán egy se. Csak mind csóró volt, én meg dolgoztam, hogy tudjam finanszírozni a szórakozásomat, mert anyuék nem adtak pénzt :)) Elmentem egyedül pestre bulizni, ismeretlenek közé, meg ilyenek. Aztán összejöttünk a párommal (nem ilyen helyeken), és szakítottam a múlttal. Néha elmentünk együtt társaságba, de én voltam az első, aki mondta, hogy menjünk, mert fáradt. Jött a baba(tervezett). Nekem se nagyon van aki vigyázzon rá, anyuék igaz 10 percre laknak, de dolgoznak még. Nekem is csak akkor jönnek az emlékek, ha zenét hallgatok :))) És apukám azt mondta, csak annyira rossz gyereket kíván, mint én voltam. :))

Szerintem én vagyok a legfiatalabb, 23 vagyok, 5 hónapos bébivel.

2010. jún. 12. 08:55
 44/124 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egy szerencsem van csajok. 3-an voltunk igazi jo baratnok es szinte egyszerre is jottek/jon a gyerkocok. Az en kisfiam es a baratnom kislanya kozott egy honap a korkulombseg, (4.5-3.5 honaposak)a masik baratnomnek meg most erkezik 1 het mulva a kisfia. :) Eddig is egyutt jartunk nyaralni, bulizni a ferfiak is jol kijonnek egymassal es ez folytatodik. Mar volt olyan is, hogy elhoztak hozzank a gyerkocot es elmetek egy egesz napra megunnepelni a hazzassagi evfordulojukat. Masik hetvegen mi vittuk el a gyerkocot es ok vigyaztak ra par orat amig mi megneztunk egy filmet es vacsiztunk egy jot. :) Nem lakunk messze egymastol, mindig osszeruccanunk delelottonkent amikor a fiuk dolgoznak, egyutt setalunk es kozos programokat is szervezunk a paikkal es gyerekekkel. Persze nem olyan mint a regi elet de azert ez is szep. Mi azert sokszor mozdulunk ki igy is csak nincs az az elereszd el a hajamat mert ott van valaki mellettunk akinek feleloseggel tartozunk. :)
2010. jún. 12. 09:05
 45/124 anonim ***** válasza:
37%
Teljesen megértelek. nekem 6 hós a fiam, imádom, de mivel a férjem sokat dolgozik, nagyikra ne lehet számítani, én is "begyöpösödtem" és néha (nem is a régi élet), de valami hiányzik, ami más, és máshogy tölt fel. Persze valószínű, hogy 1 óra "kikapcsolódás" után, már azon járna az eszem, hogy mi van a fiammal, de néha bennem is megfordul a gondolat. Már nincsenek olyan együttöltött idők a férjemmel, nagyon beszélgetni sem tudunk, mert este, lefekvéskor nem merünk (velünk alszik egy szobában a baba), nehogy felkeltsük. Aztán én pl. kertészkedek egy fél órát, és akkor megújhodom :) De tényleg jó lenne egy mozi :)
2010. jún. 12. 09:20
 46/124 anonim ***** válasza:
74%
Néha eszembe jut,hogy milyen volt a férjemmel ketten,mielőtt megszületett a fiunk.De aztán a következő gondolatom az,hogy ez így tökéletes,hiszen elkapott bennünket a vágy,hogy kisbabát szeretnénk és egy pillanatig sem bántuk meg!A pici most 8 hónapos és a kistesón gondolkodunk....!
2010. jún. 12. 09:31
 47/124 anonim ***** válasza:
37%

Szintén külföldön lakom, szülők nagyon messze, gyerek 2 éves. A napi szórakozás a pelenka csere.

Nagyon hiányzik, már csak az is, hogy legalább 1 órát egyedül lehessek :(

2010. jún. 12. 10:17
 48/124 anonim ***** válasza:
0%

húúú, néha, főleg mikor kettesben vagyunk a lányommal (13 hós), elgondolkozom, milyen jó is volt:( nekem többnyire fiú barátaim voltak, a párom féltékeny volt, hát ritkultak a talik, mostanra már nem is kommunikálunk:( a barátnőim most diplomáznak, nem érnek rá, ráadásul fél éve elköltöztünk vas megyéből, fejérbe, tehát esélyem sincs senkivel találkozni:(

jó mert itt vannak anyuék, és tudnak vigyázni a kicsire, e ők is dolgoznak, még hétvégén is, szóval csak ketten vagyunk. én úgy megyek szórakozni, h velem van a lányom, pl múlt 7végén egészség ligetbe mentünk. összesen egyszer voltunk kettesben bulizni párommal, akkor szépen elvolt anyuékkal a lányom, pedig éjszaka volt, (bár plázázott addig szüleimmel, valószínű szre sem vette h nem vagyok vele:D). szóval azért nem olyan rossz a helyzet. meg imádom a kiscsajt, tök cuki, meg minden, csak hát néha olyan jó lenne lazítani kicsit, elmenni erre arra, vagy csak beülni egy moziba... hát majd néhány év múlva talán:)

2010. jún. 12. 10:33
 49/124 anonim ***** válasza:
58%

akkor én nyertem, én 20 vagyok (hónap végén leszek 21), 10 hetes csöppséggel. Aki azt írta, hogy ezek miatt a válaszok miatt nem akar szülni, üzenem:

A régi életem hiányzik, viszont a mostani nélkül nem tudnék létezni, úgy érzem a kislányom és a párom nélkül semmit nem érnék, senki nem lennék, értelmetlen lenne az életem :) Az anyaságnál tényleg nincsen csodálatosabb érzés, tudom, hogy közhely, de 1000 buli sem érhet még a nyomába sem ennek az érzésnek :) Szép volt az az időszak is, de teljesen másképp. Az anyaságot csak ajánlani tudom mindenkinek :)

2010. jún. 12. 10:54
 50/124 anonim ***** válasza:
38%
Sziasztok! 26 leszek, 9 hónapos a kisfiam. Előtte járogattam bulizni, de nem voltam fanatikus. Most pedig a szívem szakadna meg, ha elmennék itthonról. Nekem egyeltalán nem hiányzik. Én mindenhova viszem magammal, nagyon jó napirendünk van, simán tudok mellette/vele tervezni, bármit el tudok intézni. Sajnos a nagyszülőkre én sem tudom hagyni, volt már rá példa napközben egyszer-kétszer, de nem jellemző. Férjem sokat dolgozik. Nekem inkább egy-két "barátom" hiányzik, akikről azt hittem, h azok. Az én életem most teljesen jó így, boldog vagyok a két kis pasikámmal, nekem most ennél több nem kell. Persze mindenki más, nem ítélem el azokat sem, akik máshogy gondolják, máshogy érzik. Nem vagyunk egyformák.
2010. jún. 12. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!