Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:
86%

Most még pici a kislányom de én nem búcsúztatom a régi életem és igenis el fogok járni a barátaimmal "lazítani" !:-)) Az is biztos, hogy 1-2 finom ital is le fog csúszni! :-)))))))

A kettőt össze lehet egyeztetni, persze minden más már mint a gyerek előtt de az életem így teljes!Én boldog vagyok most, tökéletesen boldog és ezt kívánom nektek is lányok!

2010. jún. 14. 11:12
 122/124 anonim ***** válasza:
83%
Látod utolsó, én is így álltam hozzá :) Eleve így terveztem. Hogy azért a régi életemből is maradjon valami. És eddig ez remekül be is vállt az elmúlt két és fél évben :) Az időm nagy részében gyerekezek, játszom vele, programokat csinálunk, itthon teszek veszek, de azért mindig szakítok rá időt, hogy egy kicsit csak magamra kelljen figyelnem, amikor nem az anyukát látják bennem, hanem egy vidám, felszabadult csajszit, aki vagyok :) Mondjuk én a szülői szerepben is vidám vagyok, rengeteget bolondozunk, de az biztos, hogy nekem szükségem van arra is, hogy a velem egykorúakkal szórakozzak, és ezt az igényemet ki is elégítem.
2010. jún. 14. 11:24
 123/124 anonim ***** válasza:
84%

Akkor ez ezek szerint működik! :-))

Mondjuk társaság függő is, nekem szerencsém van mert a a barátaim ugyanúgy viszonyulnak hozzám mint a gyerek születése előtt, nem érzik a változást csak annyiban, hogy van még egy fő (fél fő)akit nagyon szeretnek és ez nekem nagyon jól esik!

2010. jún. 14. 12:11
 124/124 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon durva,rekord mennyiségű válasz.........
2010. jún. 15. 08:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!