Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 A kérdező kommentje:
Szervezzünk egy gyakorikerdesek bulit:D, minden baba marad apával!
2010. jún. 12. 00:31
 32/124 anonim ***** válasza:
100%
Ok:)Te Kedves Kerdezo honnan irsz?
2010. jún. 12. 00:35
 33/124 A kérdező kommentje:
Bp
2010. jún. 12. 00:36
 34/124 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba marad apával,ez tényleg vicces volt.:-)))))))))

szerintem szervezzünk egy msn parit.talán ez kivitelezhetöbb.

2010. jún. 12. 00:36
 35/124 A kérdező kommentje:
És mikor? De akkor mindenki kezében valami alkoholos ital kell hogy legyen a feeling miatt! Holnap este ?!
2010. jún. 12. 00:49
 36/124 anonim ***** válasza:
100%
jaaaj de jó lenne :) Mondjuk Tatabányáról kicsit bajosabb...
2010. jún. 12. 01:00
 37/124 anonim ***** válasza:
100%

Nem..

A mostani sokkal jobb, amit leírsz az egy szürke hétköznap számomra..

2010. jún. 12. 01:20
 38/124 anonim ***** válasza:
100%
Asszem én se fogok szülni az itt olvasott válaszok után:)
2010. jún. 12. 01:32
 39/124 anonim ***** válasza:
85%
Akkor én csinálatm jól. 31 éves vagyok, 21 hónapos a kisfiam. Én szülés előtt és a párom megismerése előtt minden csepet kibuliztam az életemből. nem tudtok olyat mondani amit nemcsináltam bulizás szempontjából. Pl.: Tiestot majdnem végig kisértem Europán. És most semmi nem hiányzik. Életem nagy szerelmével tölthetem a szép nyári estéket, a kisfiammal. Ja, és miért kell nyáron esténként otthon ülni mert gyermeked van? Egy hónban egyszer ő is kint mradhat. Rab szigeten voltunk nyaralni, este 8 kor be a városba, séta, kajcsi és még élvezte is a fényeket. (10 hónapos volt).
2010. jún. 12. 06:11
 40/124 anonim ***** válasza:
75%
28 vagyok. 6 hónapos a kislányom és azt hittem, hogy nagyon kevesen vannak azok akik néha vágynak a régi életükre. Szoktam rá gondolni mikor nonstop a kicsimmel vagyok és ezerrel zajlik kint az élet és megvagyok "kötve". Mindíg lelkiismeretfurdalásom van emiatt!!!!! Gyorsan el is hesegetem. Én nem a bulira vágyom(régen pedig sokat pörögtünk), hanem a kötetlenségre. Amikor csak eljártam melózni, hazamentem biciglire pattantam, letekertem a lovamhoz és órákat tudtam vele tölteni. Volt, hogy éjszakás után mentem órákra lovagolni. Majd hazamentem és lefeküdtem aludni. Minden héten vásároltam magamnak valamit és nem szólt bele senki az életembe. No persze akkor csini is voltam. Most meg asszonyos vagyok. :( Imádom a kislányomat és a legjobb dolog amni csak történhetett velem, viszont kellene egy kis szabadidő. Nehéz megállni, hogy ilyen jóidőben ne menjek ki a jószágokhoz. De nem tehetem mert a páromnak ezer dolga van és kevés időt tud a kislányunkal tölteni.
2010. jún. 12. 07:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!