Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
És nem hasonlítottam senkit hozzá, az egyik válaszoló írt az anyukájáról aki még bulizik azért említettem a sajátom.
Szerintem az igazságban semmi sértő nincs. Az állandó bulizás, ivás, nem vonzó. Én csak ennyit mondtam. Az igazságért nem kéne leordítani a fejem. Ti viszont rögtön bedühödtetek hogy biztos otthon ülök meg savanyú a szőlő meg minden. Azért nem kell úgy beszélni velem mint egy állattal.
En irtam anyukamat....nyilvan nem dicsoba jar...de irtam is, hogy koncertekre mennek.
Nem arrol van szo, hogy reszegeskedunk....hanem arrol, hogy igen megittunk par italt es akkor mi van??
Attol hogy van egy gyerekem nem fogok apaca eletet elni....
igenis fogok szorakozni.
Megyunk baratokhoz es meg fogok inni egy egy pohar bort.
Elmegyunk koncertekre stb.
Az mas dolog, hogy mit csinaltunk/csinaltak 2-5-10 evvel ezelott a valaszolok.
Az a lenyeg, hogy most mit csinalnak!!
Mindenki otthon van a babajaval es vigyaz ra....senki nem hagyja otthon, mert O elmegy bulizni!!
En irtam, hogy 15 honapja meg egy mozira sem megyek el!!
Meg kismamakent sem mentem nehogy zavarja a zaj...
tenyleg elitelendok vagyunk???
Az meg, hogy valaki ugy beszelt volna Veled mint egy allattal....nem volt egy ilyen valasz sem!!
Na latod ez a baj, hogy nem erted meg amit irok!!
Nem az a baj, hogy mashogy elsz!!
Hanem az, hogy itelkezel!!!
Te kezdted...te hordtal le midenkit...csak epp ne irtad ki, hogy reszeges kurv@k vagyunk...
nem elitelendo ahogy eltunk...es az sem ahogy te elsz...
az a baj, hogy itelkezel...ezt kapod vissza, mert mindenkit megbantottal.
ha nem igy inditasz akkor nincs semmi baj..
lehetett volna igy is
sziasztok
meg nincs babam es nem is vagyok egy nagy bulizos igy nem is tudom, hogy mi hianyzik Nektek, de pl csinalhatnatok ezt meg azt, hogy jobb legyen...
Látom ide is betévedt egy bunkó. Figyelj kislány! CSAK 19 éves vagy, bár irigylem a korod, a természeted, a modorod és a gondolkodásod viszont nagyon NEM!!!! ha esetleg sikerül egy pasit fognod magadnak (ilyen felfogással és életszemlélettel nehéz lesz, de ha mégis sikerülne) és netán szülsz egy gyereket, majd elmúlsz 30, utána beszélgetünk, kinek mi hiányzik, oké?
A bulizásról annyit, aranyom, hogy aki megiszik pár pohárral egész este, az nem fetreng a hányásában és nem fog lesz.pni mindenkit. Nem tudom te hova jársz bulizni, de sürgősen nézz másik szórakozóhely vagy társaság után. Jobb lenne, ha felállnál a gép mellől, aztán körülnéznél a nagyvilágban, milyen is IGAZI fiatalnak lenni.
4 éve van párom s nem egy jelentkező akad még rajta kívül is. :) A társaságom pedig az elit gimiből kerül ki ahova járok/tam. De ismerem az ellenkezőjét is de a buliban szinte mindenki egyformává válik. Jártam házibuliban, koncerten, szórakozó helyen, sulibuliban, szilveszteri buliban stb nagy különbség nincs. Éjfélre mindenki részeg. És ez a legnagyobb élményük a buliról. És nem fogom még én rosszul érezni magam, mert nincs ilyenekre szükslégem hogy felszabadultan érezzem magam, és nincs szükségem rá hogy tombolással eltussoljam a problémáim. Akárhogy igyekeztek bebeszélni hogy én vagyok a rossz. :)
Szóval az az igazi fiatal aki halálra bulizza és hülyéskedi magát? Hát valóban érdekes. Kösz akkor nem akarok igazi fiatal lenni. Engem valahogy jobban érdekel a tanulás, olvasás, kirándulás, a hobbim, zene, tánc, pia nélkül stb. Nekem az élés nem azeket jelenti hanem hogy kipróbáljak értelmes dolgokat amik érdekelnek, de felnőttként nem nagyon lesz rá időm. Most mittudomm én körbe hajózni a földet, vagy akármi aminek több értelme van mint a bulizás. Nagyon jól megvagyok. Persze ehhez erősebbnek kell lenni mint minden este elfelejtkezni a bajaidról. :) Remélem akkor is így fogjátok gondolni ha nagy lesz a gyereketek és lecseszitek majd ha nem bulizik agyba főbe. Érdekes lesz. :) Elnézést ha megsértettem érzékeny lelketeket. Ha nem lenne igazam hogy szánalmas amit a fiatalok művelnek és nem szégyelnétek egy kicsit akkor nem lennétek ilyen mérgesek hanem senkit nem érdekelne. Látszik hogy ez mégis csak érzékeny terület. Nekem legalább nagyobb mesélnivalóm lesz a gyerekemnek mint hogy kééépzeld akkorát buliztam 18 évesen hogy nem is emlékszem rá... :D
17:13 Hagyjad már a hülyeségedet...elit gimi...:D Szerintem te egy tipikus sznob vagy,tisztán látszik az írásodon meg a hozzászólásodon.Élheted azt a mimóza életedet,csak aztán nehogy elcsodálkozzanak otthon hogy a végén egy nem elit pasi mellett fogsz kikötni,mert már láttam egy-két ilyen esetet:)Nem tehetsz róla hogy ilyen nyálasnak születtél,de hogy élettapasztalatod nem lesz soha,azt már innen látom!
Egy gyermektelen
En probaltam ertelmesen elmagyarazni, hogy ha valaki elmegy bulizni es iszik attol meg nem reszeges es nem is biztos, hogy be fog rugni....
De ugy latom, Te csak kotoszkodni akarsz (vagy az ertelmezessel/felfogassal van a problema??)
kb 10 kommentet irtam Neked, de Te csak szajkozod: reszegek, undoitoka, en az elit es jol nevelt kislany nem teszek ilyet...
akkor tudod mit...en egy alkoholista reszeges aluliskolazott(en nem jartam elit gimibe csak foiskolara olyan szimplaba ahova szegenyek is jarnak) neveletlen bunko ribanc vagyok...
na akkor gondold ezt
sajnalom ha a szep szo nem hasznal....
en befejeztem a veled valo beszelgetest!!!
Tehat csajok:
mondtam este a ferjemnek, hogy mirol beszelgettunk...mondta, hogy elmegyunk an egy koncertre igaz eleg keson lesz :(
18-20h ig, de talan 1.5 ora csuszas belefer a kisholgynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!