Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
4%
Ki a halál mondta hogy én nem élvezem az életet? Fel sem fogod hogy máshogy is lehet??? Akkor elég szűklátókörű lehetsz... És független sem vagyok. Persze itt vannak a tökéletes anyukák de azért hallkan mondom, gyerek nélkül is lehet az embernek legalább annyi kötöttsége és felelőssége és nem minden tizenéves egy szros gyerek akinek a tanuláson kívül semmi dolga nem lenne... Még mindig csak azt mondom, szánalmas hogy itt vitáztok velem, ha nem lenne igaz nem vennétek magatokra! Csak az ellenkezik ennyire aki tudja hogy nincs igaza :)
2010. jún. 13. 12:56
 112/124 anonim ***** válasza:
5%
Fel tudom fogni hogy milyen a gyerekkel de nem hinném hogy más olyan nehéz dolog nincs a világon. Nem ezzel van a baj, hanem hogy nektek a szórakozás a buli, senki nem mesélt kirándulásról, hegymászásról, múzeumról vagy akármiről amiben nem buli, pia, pasik vannak. És érdekes módon elég belemelegedve magyaráztátok amíg ide nem jöttem, aztán amikor idejöttem, hirtelen csökkent le pia nélküli, meg két pohárral ittam csak bulira hogy nehogy igazam legyen....
2010. jún. 13. 12:59
 113/124 anonim ***** válasza:
4%
Mielőtt ide írtam akkor még a sminekelésnél piálásról áradoztatok, most hirtelen mindenki ilyen szolid lett. :)
2010. jún. 13. 13:00
 114/124 anonim ***** válasza:
75%

Azert, mert kirandulni babaval is lehet, igy az nem hianyozhet.

Sot muzeumba is lehet menni....tudom hihetetlen.

De pl koncertre nem vihetem el.En pedig koncertekre jartam.

Ha tarsasagba mentunk en eddig is ittam es ezutan is fogok!

Nem hiszem, hogy ezt szegyelni kellene!

Nem is fogom :D

En nem vagyok szent es sosem voltam az.De attol a par pohar bortol nem hiszem, hogy valaki rossz ember lenne.Vagy ha igen valalom!!

2010. jún. 13. 13:05
 115/124 anonim ***** válasza:
73%
"Mielőtt ide írtam akkor még a sminekelésnél piálásról áradoztatok, most hirtelen mindenki ilyen szolid lett. :)" Én sose piáltam sminkelés közben, nekem nem megy egyszerre a kettő :P
2010. jún. 13. 13:49
 116/124 anonim ***** válasza:
25%

" "Mielőtt ide írtam akkor még a sminekelésnél piálásról áradoztatok, most hirtelen mindenki ilyen szolid lett. :)" Én sose piáltam sminkelés közben, nekem nem megy egyszerre a kettő :P "

LOL XD

2010. jún. 13. 14:08
 117/124 anonim ***** válasza:
87%

"nektek a szórakozás a buli, senki nem mesélt kirándulásról, hegymászásról, múzeumról "

És neked senki sem mesélt az intelligenciáról?

Én nem vagyok szolid és nem mászom hegyeket és ha te azt hiszed az egyetemeddel olyan okos vagy akkor olvass kicsit vissza! Itt senki nem kíváncsi rád és mindenki aláz , de te ahhoz is hülye vagy , hogy felismerd itt senki nem kért a társaságodból!!Bizonygatsz itt valamit és egyre hülyébbnek bizonyulsz, de az a kis csökött agyad nem tudja értelmezni, hogy itt mindenki cinkel és kiröhög! :-)))))))

Szánalmas vagy!!

2010. jún. 14. 08:48
 118/124 anonim ***** válasza:
4%
Ha mindenki aláz akkor ők sem jobban mint én. Nekik sincs büntetlentül megengedte. Csak saját maguk alázzák le azzal hogyha engem aláznak. Csak ezt nem veszik észre. :) Tudom nagyon jól hogy mit beszélnek és épp ezért írok ide, mert mert saját magukat minősítik ezzel még ha "egy olyan hülyét" is aláznak mint én. :) Ha olyan okos felnőttek, ezt tudhatnák.
2010. jún. 14. 08:51
 119/124 anonim ***** válasza:
83%
Csajok! Mi lenne, ha többet nem reagálnák kis hercegnő okosságaira?:D Kezd egyre irritálóbb lenni, a hatalmas elit gimijével, meg az okos barátaival, meg a flegma, lekezelő, "kihaénnem" stílusával... Amúgy ha a lányom nem akar bulizni, mert neki a szórakozást a könyvek, múszeumok, stb jelentik, az csak jó, viszont ha ilyen nagyképű, tiszteletlen ember lesz, én szájontörlöm, pedig nem vagyok híve a gyerekem ilyesfajta nevelésének...
2010. jún. 14. 09:25
 120/124 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok!

Még az elején írtam, olvasgattam, miket írtatok, aztán pár napig nem voltam, szörnyű, hogy mi lett ebből a csodajó kérdésből :( Olyan jó kedvem lett amikor olvastam, hogy mindenki imádja a gyerekét, a férjét, a mostani élete nélkül senkinek nem érezné magát, de még emlékszik a régi életére, és nosztalgiázik egy jót :) Most meg csak a vita. Tudjátok... Szombaton volt a "már nem szoptatok" bulim. Amiről (akinek gyereke van) tudjuk, hogy MINIMUM 10hónap mindennek a nélkülözése. Mert a terhesség és szoptatás alatt se cigi, se füstös hely, se alkohol, mert mindenki a babája egészségére törekszik :) De szombaton megvolt az ereszd el a hajamat :) És nagyon jó volt :) Aztán mikor hajnalban hazajöttem a családomhoz, ránéztem a páromra, és a kislányomra, éreztem, hogy van értelme az életemnek :) A régi hiányzik, jó rá visszagondolni, viszont a mostani nélkül senki lennék :)

És csak annyit, hogy lehet egy ember/fiatal lány bármilyen okos, megélhetett 1000 meg 1000 dolgot, lehet az élettapasztalata sokkal nagyobb mint egy anyáé, de amég nem tudja - mert ezt nem elég elképzelni, ezt megélni kell - hogy miaz: felelősséggel tartozni egy embernek, a GYEREKEDNEK, hát az semmit nem tud ebben a témában. Az anyaságot nem lehet elképzelni...

Minden anyukának kívánok nagyon jó babázást! :)

2010. jún. 14. 10:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!