Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/124 anonim ***** válasza:
89%
de nagyon is.
2010. jún. 11. 23:19
 2/124 anonim ***** válasza:
71%
Néha eszembe jut, de azért annyira már nem hiányzik. Lehet, hogy azért, mert én már elmúltam 33 :))
2010. jún. 11. 23:20
 3/124 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem hiányzik, sose voltam egy nagy bulizós.

De jobb helyzetben is vagyok, mint te, mert anyukámék 5 percre laknak tőlünk és, ha el akarunk menni egyszer-egyszer, átjönnek vigyázni a kislányomra. mondjuk én is az elmúlt 20 hónapban kb 4x voltam szórakozni.

A slamposság ellen meg tudsz tenni, öltözködj csinosan a játszira is, pici smink (35 fokban max szempillaspirál, szájfény:) és csini ruhák, a rövidnacit is fel lehet dobni egy nőcis toppal, a bemcsit meg felejtsd el! :)

Esetleg barátnőd, tesód, vagy a férjed rokona nem tudna néha vigyázni a kicsire? Akkor elmehetnétek 2-esben,v agy a férjed vigyáz rá, és elmész egy csajos estére :)

20 hós kislány anyukája

2010. jún. 11. 23:24
 4/124 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy ez most rosszul fog hangozni, nekem még "csak" 10 hetes a kislányom, de ugyan ezt érzem... Tavaly ilyenkor nagy szabadtéri koncertek, bicóval körbetekertük a Balcsit, nagy esti, éjszakai csavargások, a terhesség/szülés óta meg semmi... Mivel csak 10 hete szültem, a testemtől rosszul vagyok, a lógó bőrtől a hasamon, a lógó melleimtől (nemrég apadt el a tejem), a repedésektől... Egy normális ruhát nem tudok felvenni. A párom most épp bulizik, és mikor a terhesség alatt nyafogtam, hogy de mennék már valahova, mindig nyugtatgatott, hogy nemsokára, de el sem tudta képzelni, miaz, hogy hónapokon keresztül kihagyni ezeket. Amúgy egy tündér a párom, minden nap elmondja, hogy csodaszép vagyok, mióta tápszeres a babánk, volt 1-2 alkalom, hogy vigyázott rá, én meg beültem egy mozira :) Persze nagyon vártam már a terhességet, a kislányomat egyszerűen imádom, de teljesen meg tudlak érteni. Ja, és szülés utáni depresszióban sem szenvedek, nem azért érzek így :D Az anyaság ezzel jár... megértelek. Jó babázást! :)
2010. jún. 11. 23:25
 5/124 A kérdező kommentje:
15 hónapos, párommal utóbbi időben nem mard el csak anya anya anya és sír az ajtóban ha elmegyek a boltba, mind a két mamiék 200 km-re laknak. Néha elmennék moziba, de az avatart iscsak dvd-n láttam:( nagyon jó kislányom van imádom, csak valahogy minden nap egyforma.
2010. jún. 11. 23:31
 6/124 anonim ***** válasza:
86%

Nekem előtte sem volt haverok, buli, fanta.

Viszont a legjobb barátnőm jár babázni, bébiszitterkedni. A babával mostanában kezdünk újra kimozdulni, túrázni a hegyekbe. Most csinosabb vagyok, mint a szülés előtt, mert végre elmúltak a pattanásaim, és a hormonok miatt a hajam se zsírosodik olyan hamar. A szex meg jobb, mint valaha!

2010. jún. 11. 23:33
 7/124 anonim ***** válasza:
84%
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ne is mondd! Én csak egy ilyen balatonsbulizósdiszkós estét kívánnék a nyáron! Istenem a régi szép idők!!!!! De azt is sejtem, hogy nem lenne ugyanaz az érzés, valahogy nem tudnám teljesen kikapcsolni magam...ez az anyaság.
2010. jún. 11. 23:36
 8/124 anonim ***** válasza:
74%

Sziasztok.

En tobb mint 1 eve(15 honap) sehol (erdsd szo szerint, hogy sehol) nem voltam szorakozni.Se mozi se semmi.

Kulfoldon elunk, se csalad se baratok.

4 honapos a lanyom, eddig 1 orat vigyazott ra apa egyedul (elmatek boltba) en addig kitakaritottam a lakast amennyire csak kitudtam 1 ora alatt.

4 honap alatt ezt az 1 orat toltottem a lanyom nelkul.

Fura mert pl par eve hetente 7 estet voltam baratokkal szorakozni.

Ez 5 eve kevesebb lett, de meg igy is rendszeresen jartam a ferjemmel es baratokkal.

Nagyon porgos eletet eltem a munkam miatt es a barataink miatt is.

Most is megyunk mint a mergezett egerek, de csak jatszoterekre setalni :)

Egyenlore jol erzem magam, de varom a karacsonyt amikor hazamegyunk es kitombolom a 1.5 evet :D

2010. jún. 11. 23:38
 9/124 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok lányok? Csak én vagyok ilyen "vén" (33) hogy nekem nem hiányzik a buli? (két éves a lányom, kétszer voltunk esküvőn és kétszer színházban nélküle ez idő alatt).
2010. jún. 11. 23:40
 10/124 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok bulizós most se, de ezt olyan borzalmas olvasni, hogy szerintem sose fogok szülni... Minek kéne nekem egy új élet?!

(bocsi, hogy beírtam, légyszi ne pontozzatok le)

2010. jún. 11. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!