Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Nekem nem hiányzik, sose voltam egy nagy bulizós.
De jobb helyzetben is vagyok, mint te, mert anyukámék 5 percre laknak tőlünk és, ha el akarunk menni egyszer-egyszer, átjönnek vigyázni a kislányomra. mondjuk én is az elmúlt 20 hónapban kb 4x voltam szórakozni.
A slamposság ellen meg tudsz tenni, öltözködj csinosan a játszira is, pici smink (35 fokban max szempillaspirál, szájfény:) és csini ruhák, a rövidnacit is fel lehet dobni egy nőcis toppal, a bemcsit meg felejtsd el! :)
Esetleg barátnőd, tesód, vagy a férjed rokona nem tudna néha vigyázni a kicsire? Akkor elmehetnétek 2-esben,v agy a férjed vigyáz rá, és elmész egy csajos estére :)
20 hós kislány anyukája
Nekem előtte sem volt haverok, buli, fanta.
Viszont a legjobb barátnőm jár babázni, bébiszitterkedni. A babával mostanában kezdünk újra kimozdulni, túrázni a hegyekbe. Most csinosabb vagyok, mint a szülés előtt, mert végre elmúltak a pattanásaim, és a hormonok miatt a hajam se zsírosodik olyan hamar. A szex meg jobb, mint valaha!
Sziasztok.
En tobb mint 1 eve(15 honap) sehol (erdsd szo szerint, hogy sehol) nem voltam szorakozni.Se mozi se semmi.
Kulfoldon elunk, se csalad se baratok.
4 honapos a lanyom, eddig 1 orat vigyazott ra apa egyedul (elmatek boltba) en addig kitakaritottam a lakast amennyire csak kitudtam 1 ora alatt.
4 honap alatt ezt az 1 orat toltottem a lanyom nelkul.
Fura mert pl par eve hetente 7 estet voltam baratokkal szorakozni.
Ez 5 eve kevesebb lett, de meg igy is rendszeresen jartam a ferjemmel es baratokkal.
Nagyon porgos eletet eltem a munkam miatt es a barataink miatt is.
Most is megyunk mint a mergezett egerek, de csak jatszoterekre setalni :)
Egyenlore jol erzem magam, de varom a karacsonyt amikor hazamegyunk es kitombolom a 1.5 evet :D
Én nem vagyok bulizós most se, de ezt olyan borzalmas olvasni, hogy szerintem sose fogok szülni... Minek kéne nekem egy új élet?!
(bocsi, hogy beírtam, légyszi ne pontozzatok le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!