Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 A kérdező kommentje:
Huh, nekem még a karácsony idén eszembe sem jutott:D
2010. jún. 11. 23:41
 12/124 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolso!!

Nem borzalmas!!Hidd el mindenki most a legboldogabb az eleteben, csak hianyoznak Neki a regi dolgok!!

Igazabol ez csak nosztalgia, hiszen mindenki tudja, hogy mar nem lenne olyan mint regen!

Baratnommel par eve csinalunk egy nosztalgia bulit...

regen szertartas szeruen indultunk szorakozni.....de a nosztalgia buli elotti szertartason egyikunk sem erezte olyan jol magat mint regen.

Valtozik a Vilag es igy mi is.

Ha nem lennenek a gyerkocok akkor sem lenne olyan mint reg....

csaj jo vissza gondolni :)

Nyugodtan valajj babat, mert eleted legjobb "bulijat" fogod atelni Vele :D

2010. jún. 11. 23:44
 13/124 anonim ***** válasza:
100%
23:36 vagyok és 34 leszek jövő héten. tök mindegy mennyi vagyok amúgy, az emlékeim megmaradnak örökre. Mindig sajnálkozva fogok gondolni azokra a nyári estékre, de ugyanakkor tudom, hogy már sosem leszek 19 (milyen káááááár). Most más a feladat, ez sem rosszabb, csak kevésbé szórakoztató.
2010. jún. 11. 23:45
 14/124 A kérdező kommentje:
27 vagyok, de az utóbbi időben 40-nek érzem magam:)
2010. jún. 11. 23:45
 15/124 anonim ***** válasza:
76%

En is csak azert varom ennyire, mert akkor megyunk haza latogatoba 14 honap utan :)

Jo lesz vegre a csaladdal es baratokkal lenni.

Remelem a lanyom is ugy fogja gondolni, hogy megerdemlek 1 bulizos estet a csajokkal :D

2010. jún. 11. 23:46
 16/124 anonim ***** válasza:
63%
Örülj hogy lehet gyermeked! Nem is gondolnád mekkora ajándék!!!Persze biztos mindenkinek hiányzik a "régi buli".De én örülnék ha lehetne sajátom!!!!:)
2010. jún. 11. 23:46
 17/124 anonim ***** válasza:
85%
:)) 27? Na hát akkor persze.. :) akkor még nekem is hiányzott (volna) jobban a régi életem. De én 31 évesen szültem, és addigra "elég is volt" belőle már éppen. Én most jobban érzem magam a bőrömben, mint a régi életemmel, talán ezért sem annyira hiányzik, csak néha úgy "megemlékezés" szinten. Amúgy v.színűleg én sem tudnék kikapcsolódni rendesen. A lagzikban sem tudtam, folyton itthon járt az eszem, mi lehet a lányommal, bír-e vele a nagyi. (Persze bírt) :)
2010. jún. 11. 23:47
 18/124 anonim ***** válasza:
36%

Bakker helyesiras 1es ala

valajj :D valalj :D

Bocsi asszem kidolok.....

no a fogunk es nem alszok 3 napja es mar magyarul sem tudok...pff ez a gaz nem a PB

2010. jún. 11. 23:48
 19/124 anonim ***** válasza:
76%

En 25 vagyok, de annyit buliztam mint masik 3 ember egyutt...de azert hianyzik neha.

De orulok, hogy ugy eltem ahogy eltem, igy nem hianyolok semmit.Amit akartam kiprobaltam,de neha elengednem magam kicsit, mert en az a stresszelos azonnal korhazba rohanos anyuka vagyok :D

Szegeny anyukam mit erezhetett mellettem :D

2010. jún. 11. 23:51
 20/124 A kérdező kommentje:

Nagyon igazatok van, semmiért sem adnám a lánym, csak ost zenét hallgatok, kevertemmagamnak egy italt, rágyujtottam, és elfogott a nosztalgia! Péntek este, ezek előtt ilyenkor spiccesen álltunk a tükör előtt és szépítkeztünk hogy jól álljon a hajunk a buliban!

Most meg az a gondom nincs-e melege vagy nem- e fázik éjjel a gyerek!

2010. jún. 11. 23:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!