Nem vágytok néha a régi életetekre?
Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.
Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)
Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és
már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?
Tudod mi a fura??
Regen buliban azert toltogettunk rendesen (bar en sosem ismerkedtem buliban, igy az nem erdekelt, hogy tokeletes legyen a hajam) es szivtam a cigit ezerrel.
Most nezem, hogy mit eszek es persze nem dohanyzom, hogy sokaig a lanyommal lehessek es ne a hulyesegeim miatt maradjak le az eleterol.
En olyan szerelmes vagyok mint meg soha :)
Talan mar betegesen is!!
Na tenyleg jo ejt csajok :)
Ha mas nem jut mara akkor kapjuk el apat es legalabb Vele szorakozzunk kicsit :D
Orulok, hogy volt egy kerdes aminel nem lett vita :D
XX
Szia,nekem most 16 honapos a kislányom,és idáig 1-szer voltunk a férjemmel egyedül bulizni.Külföldre mentem férjhez,a férjem kamionozik igy szinte itthon sincs,én dolgozom egy iskolába,a kicsi addig a mamánál van.Se barátnöm se senkim,csak a férjem rokonai.Az anyosom kijelentette,ö bizony nem vigyáz a lányra éjszaka,vigyük magunkkal,amikor a férjemék voltak kicsik,rájuk sem akart senki vigyázni,ha ök el akartak menni,magyarázta ö.
Hiányzik e?????????
Nekem a mindenem a lányom,nagyon szeretem öt,és nem adnám semmiért.De hiányzik,én 21 éves korom ota,külföldön vagyok,és akkor volt a legjobb mikor egyedül voltam és a saját magam ura,mikor azt csináltam amit én akartam és nem pedig azt amit mások elvárnak töllem.
Volt régen ugy,hogy pénteken este,fél 12-kor eldöntöttük elmegyünk Görög-be,és reggel 9-kor indultunk.Ma már hol csinálom meg ezt???Még egy bevásárláshoz is,külön engedélyt kell kérnem.
ARANYKALITKA
Szerintem az ember lanyanak a tarsasag az ami igazan hianyzik,meg a szabadsag erzes,hogy barmit megtehetsz barhova elmehetsz.
Amugy szerintem ossze kene beszelni es akar lehetne alkalomadtan egyutt"babazni"..Bp-rol valaki aki ezzel egyet ert???:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!