Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vágytok néha a régi...

Nem vágytok néha a régi életetekre?

Figyelt kérdés

Most hogy itt a nyár, meleg esték szép idő, péntek este, úgy elfog a nosztalgia, hogy milyen volt 2 évvel ezelőtt.

Sokat lejártunk balcsira, péntek szombat esti parti bulik, nappal fürdés! Néha disco a csajokkal, előtte beszélgettünk ittunk. Mindig megnéztem a pasik, csinos voltam és trendi:)

Ma már csak a lányommal vagyok nap mint nap, játszótéren csak a baba a téma, barátnőkkel ritkán találkozom mert nagyszülők messze nincs kire hagyni lányom, buliban mióta megszültem nem voltam, és

már a külsőm sem a régi, elslamposodtam. Barátnők nagyon elmaradtak, van akivel 1 éve találkoztam pedig előtte heti szinten összefutottunk. Hiányzik a régi élet néha, nektek nem?

2010. jún. 11. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:
84%
:)) Hát ez már csak így van. Én egyébként már attól rosszul vagyok most, hogy majd 14 év múlva az én lányom áll így a tükör előtt, és készül buliba menni. Én meg valószínűleg egész éjjel az ablakban fogok idegeskedni, mig haza nem jön. :(((
2010. jún. 11. 23:53
 22/124 anonim ***** válasza:
90%
Jaj!!! Elkövetted a hibát! ZENÉT hallgattál... na azt nem szabad...:) Attól rögtön megjön az ember kedve..:) Nálunk meg a fiatalok beszélgetnek, meg nevetgélnek az ablak alatt.Asszem be kellene csuknom.:)
2010. jún. 11. 23:55
 23/124 anonim ***** válasza:
83%

Tudod mi a fura??

Regen buliban azert toltogettunk rendesen (bar en sosem ismerkedtem buliban, igy az nem erdekelt, hogy tokeletes legyen a hajam) es szivtam a cigit ezerrel.

Most nezem, hogy mit eszek es persze nem dohanyzom, hogy sokaig a lanyommal lehessek es ne a hulyesegeim miatt maradjak le az eleterol.

En olyan szerelmes vagyok mint meg soha :)

Talan mar betegesen is!!

2010. jún. 11. 23:56
 24/124 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért, de be van kapcsolva a szótár a telcsimen és néha elír!
2010. jún. 11. 23:57
 25/124 anonim ***** válasza:
78%
jaj de jo helyre keveredtem:)Ugyanezen gondolkodtam...1 honapja szultem,a terhesseg elott csak aludni jartam haza,porogtem,hetkozben,hetvegen ilyenkor nagy dumapartikat rendeztunk cigiztunk,iszogattunk,aztan a parommal hajnalban nagyokat szeretkeztunk...ahogy terhes lettem vege lett..most meg vegkepp...de edes nosztalgikus banat ez..:)
2010. jún. 12. 00:01
 26/124 anonim ***** válasza:
93%

Na tenyleg jo ejt csajok :)

Ha mas nem jut mara akkor kapjuk el apat es legalabb Vele szorakozzunk kicsit :D

Orulok, hogy volt egy kerdes aminel nem lett vita :D

XX

2010. jún. 12. 00:02
 27/124 anonim ***** válasza:
83%
Én is 33 múltam, és nekem is hiányzik néha. De nekem már a lányom előtt is hiányzott, ugyanis már akkor sem jártam nagyon el egy-két éve. Mondjuk előtte más sem érdekelt, valaki írta, hogy 3 helyett bulizott, én is azt tettem :) Aztán találkoztam a férjemmel, és szép lassan elmaradtak, folyton dolgoztunk, sem időnk, sem pénzünk (építkeztünk) nem volt erre. Ugyan megtehetném, hogy elmegyek bármikor, mert nekem szerencsém van a nagyikkal, de ritkán teszem. Egyrészt nem nagyon van kivel, meg pénz most mégúgy sincs :) Meg aztán, ahogy már szintén írta valaki, ha mégis kimozdulok, mindig csalódás a vége, mert az ember tényleg azt várná, hogy olyan lesz, mint régen, de sajnos már sosem...
2010. jún. 12. 00:09
 28/124 anonim ***** válasza:
76%
Apa bulizik... én meg itt ülök, már-már könnyes szemmel olvasgatva a válaszaitokat... csak nem tudom eldönteni, hogy a feltörő emlékek miatt, vagy a hála miatt, amiért ilyen csodálatos életem van a kislányommal és az apukájával :) Nagyon fura :)
2010. jún. 12. 00:12
 29/124 anonim ***** válasza:
82%

Szia,nekem most 16 honapos a kislányom,és idáig 1-szer voltunk a férjemmel egyedül bulizni.Külföldre mentem férjhez,a férjem kamionozik igy szinte itthon sincs,én dolgozom egy iskolába,a kicsi addig a mamánál van.Se barátnöm se senkim,csak a férjem rokonai.Az anyosom kijelentette,ö bizony nem vigyáz a lányra éjszaka,vigyük magunkkal,amikor a férjemék voltak kicsik,rájuk sem akart senki vigyázni,ha ök el akartak menni,magyarázta ö.

Hiányzik e?????????

Nekem a mindenem a lányom,nagyon szeretem öt,és nem adnám semmiért.De hiányzik,én 21 éves korom ota,külföldön vagyok,és akkor volt a legjobb mikor egyedül voltam és a saját magam ura,mikor azt csináltam amit én akartam és nem pedig azt amit mások elvárnak töllem.

Volt régen ugy,hogy pénteken este,fél 12-kor eldöntöttük elmegyünk Görög-be,és reggel 9-kor indultunk.Ma már hol csinálom meg ezt???Még egy bevásárláshoz is,külön engedélyt kell kérnem.

ARANYKALITKA

2010. jún. 12. 00:17
 30/124 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem az ember lanyanak a tarsasag az ami igazan hianyzik,meg a szabadsag erzes,hogy barmit megtehetsz barhova elmehetsz.

Amugy szerintem ossze kene beszelni es akar lehetne alkalomadtan egyutt"babazni"..Bp-rol valaki aki ezzel egyet ert???:)

2010. jún. 12. 00:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!