Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?
Az én babám is jól aludt,
én is rendben voltam minden téren, engem is sokan utáltak 😅
De nem bántam meg, hogy ragaszkodtam a napirendhez.
Járt lemondással, este én is korábban mentem aludni mert megszoktam.
De a napirend, a kötelező délutáni pihenés nekem is jót tett, gyerek előtt suli mellett munka, aztán munka mellett suli, még több munka, életem sem volt, mert tepertem a jövőért.
Megtanított a babám hogy rendszerben jó élni.
Nekünk is két szuper gyerekünk volt, csak egyikük sem aludt babakocsiban, de szerencsére az ágyban kiválóan.
Értelemszerűen 1 évesen 1 alvásuk volt csak, amit jól lehetett időzíteni-de nem menet közben egy boltban.
Igen biztos kívülről mi is görcsöknek tűntünk, hogy "napirendezünk", de teljesen kifordultak magukból ha kimaradt vmiért az alvásuk- ami ebben az életkorban még kell nekik, szakirodalmi ajánlások szerint is.
Látok olyan gyerekeket, akik orditanak a fáradtságtól és a szüleik nem akarják megérteni mi a baj- na itt van a probléma. Játszótéren a még kétszer alvó 1.5 évest nem vitték aludni d.u, mivel anyuka még maradt inkább csacsogni a barátnőkkek brutál volt amit leművelt a kislány- végig hallgattam az okfejtését, hogy majd éjjel bepótolja nem lényeges, pedig de, az. Ha gyereked van ő az első és nem te.
Hát én pl pont úgy terveztem, hogy sétálgatni tudjak vele nappal. Ettől még vég aludta az éjjelt is.
Beteg se volt szerencsére 3 éves koráig.
Ahány ház annyi szokás.
Aki sétálgat, az mit csinál szakadó esőben, vagy 40fokban órákig?
Meg a 30-40 perc a babakocsiban az nem alvás, attól a gyerek este üvölteni fog, meg fáradt maradt.
Meg miért kell plázába, meg piacra menni alvás közben? Néha belefér persze, de mindig?
Miért nem tiszteltek meg a saját babáitok alvását?
Egy felnőtt sem alszik az erkélyen meg a buszmegállóban, mert kb az is ennyire pihentető. Ja tudom később jól fog aludni. Lófszt! Később sehogy se fog aludni, és idegrendszere se lesz.
67 én nem 40 perceket mentem. Nekem ott voltak már akkor is a kutyák, velük is foglalkozik kellett.
Ha még aludt akkor addig a teraszon maradt.
Túrázni is jártunk.
Szakadó esőben meg 40 fokban nyilván más.
Nyáron sokat voltunk strandon vagy kinn a medencénél. Bár 10 éve még nem magyon volt 40 fok...mínusz 10 viszont igen, akkor is mentünk.
Lányom novemberi.
Sőt jobb időben baratokkal is találkozunk pl. A gyerekem jól aludt így is...köszi.
Vásárolni én pl ilyenkor nem mentem.
Eső volt akkor benn aludt a hűvösebb szobában, evvel se volt gond sose.
Semmi gond nincs a gyerekemmel.
Ezek amiket írsz nem törvényszerűek.
Az én idegeimmel sincs baj, pedig anno mi is kinn aludtunk.
Sőt az immunrendszerünk is nagyon jó.
Én nem szólok le mást, mindenki maga tudja. Ellenben akik mindent is betartanak sokszor beszoltak (nem mindha számítana). Nyilván ha a gyerekemnek így nem lett volna jó, nem aludt volna vagy hisztizett volna, akkor máshogy csináltam volna.
66 voltam.
#67! A plázában nem szakad az eső 😁
De szívesen kölcsönadom a gyerekem. Parancsolj, altasd el itthon. Ha sikerül, fel is veszlek altatónak. De nem ám 2 perces mini alvásokra, az nekem is megy. Min.1 órát aludjon, mint út közben szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!