Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom, vagy túlságosan...

Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.
jan. 5. 09:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/135 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudod altatni, az a te problémád és hibád, nem a másikob kell leverni.

Aludj te is plázában, biztos nagyon kipihenten fogsz kelni.

jan. 6. 10:23
 72/135 anonim ***** válasza:
48%

#71! Te se máson akard leverni, hogy nehéz a felfogásod. Nekem nem kell plázában aludnom, mivel én tökéletesen tudok az ágyamban. Ő pedig ott alszik, ahol KIPIHENT lesz, mint írtam. Az otthoni nem alvástól aztán biztos marha kipihent lenne🙄 De mondom, ha ilyen ügyes vagy, gyere és altasd el, mert eddig úgy látszik, csak pofázni tudsz.

jan. 6. 10:33
 73/135 anonim ***** válasza:
19%
Pedig meg kéne tanítod, hogy nyugtassa meg magát otthon és aludjon el. Eltolod egy babakocsiban az bárkinek megy... semmi energiát nem teszel az alvásába. Vannak alvásszakértők pont ebben tudnak segíteni.
jan. 6. 10:37
 74/135 anonim ***** válasza:
0%

Ja, csak a kölyködet viszed oda aludni, hogy neked jobb legyen.

A férjeddel "pofázz" ilyen hangnemben otthon, vagy aki miatt nem tudsz altatni.

jan. 6. 10:39
 75/135 anonim ***** válasza:
56%

#73! Képzeld, éjjelre egyedül alszik el, tökéletesen megy neki.

"Eltolod egy babakocsiban az bárkinek megy..."

Nem is szeretnék altató versenyen indulni.Nem attól leszek jó anya, hogy én altatok a legjobban 😂

Nekem bőven elég, hogy a gyereknek jó így, nekem is jó.

De majd persze, azért változtatok, hogy az anonim gyikes válaszolónak megfeleljen, nem baj, ha nekünk sz@r lesz🤣

jan. 6. 10:43
 76/135 anonim ***** válasza:
0%

#74! Kölyköd max.neked van, cica! A gyerekemet pedig oda viszem, ahol TUD aludni, ami nem itthon van. Nem mindig pláza, nyugodjál meg.

Ja, nekem aztán biztos rohadt nagy élmény lecűgölni az emeletről lift nélkül, hogy aztán körözhessünk a mínuszokban. Sz@rul érezném magam a meleg szobában🤣

jan. 6. 10:47
 77/135 anonim ***** válasza:
29%

76 te szoktattad rá erre, akkor most ne panaszkodj"cica"!

Ha cipekedni kell, akkor cipekedsz.

jan. 6. 10:51
 78/135 A kérdező kommentje:
Kitört a harc, na idöpontom volt ma reggel, a gyerek az autóba alszik. Az én egy évesem 2x alszik még nappal ezért fontos nekem hogy ezt nyugalomban megengedhessem neki. Aki meg babakocsiba altat csak ott a gyerek odaszokott és azért nem alszik el otthon, ismertem olyat aki kint a teraszon tologatta a gyereket meg benn a lakásba, nekem is ordított, eszem ágába nem volt babakocsiztatni, elringattam, arról is leszokott.
jan. 6. 10:57
 79/135 anonim ***** válasza:
66%

#77! Ki panaszkodik, te szerencsétlen? Te adsz itt nekem kéretlenül életvezetési tanácsokat, miközben leírtam, hogy mindkettőnknek megfelel.

Ja, rászoktattam. Gondolom, szerinted ki se kell mozdulni a lakásból egy csecsemővel. Vagy mit kellett volna csinálnom a pár hetes csecsemővel, zsenikém? Kitámasztani a szemeit gyufaszállal, nehogy rászokjon, hogy kint alszik el?🤣

jan. 6. 10:59
 80/135 anonim ***** válasza:
22%

Valaki végig lepontozott mindenkit, aki normális körülmények között neveli a gyerekét😄

Annyit írtam, hogy jó napirendünk van és szranya lettem 😄

Egyébként a babakocsis, levegőzős alvás legfeljebb 3-4 hónapos korig jó.

Utána megváltozik az alvásuk, és a folytonos külső inger és mozgás miatt nem lépnek mély alvás fázisba, vagy nehezen,így lényegében csak pihennek.

Attól, hogy úgy látszik, szépen, nyugodtan szuszog, az nem jelenti, hogy mély alvásban van. A másik, hogy kinövi, előbb-utóbb ágyba kell szokni és ez rosszul sülhet el. Ebből lesz, hogy egy-másfél évesen elhagyja a délutáni alvást. Napi szinten kerülnek fel ide kérdések, hogy most mit tegyek?!

Szóval, anyucik, akik tolom a plázába, meg autóban úgyis alszik, legalább ne hangoztassátok, hogy akkor is így lesz, mert neki így jó, mert nem az 😔

jan. 6. 11:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!