Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?
Ha nem tudod altatni, az a te problémád és hibád, nem a másikob kell leverni.
Aludj te is plázában, biztos nagyon kipihenten fogsz kelni.
#71! Te se máson akard leverni, hogy nehéz a felfogásod. Nekem nem kell plázában aludnom, mivel én tökéletesen tudok az ágyamban. Ő pedig ott alszik, ahol KIPIHENT lesz, mint írtam. Az otthoni nem alvástól aztán biztos marha kipihent lenne🙄 De mondom, ha ilyen ügyes vagy, gyere és altasd el, mert eddig úgy látszik, csak pofázni tudsz.
Ja, csak a kölyködet viszed oda aludni, hogy neked jobb legyen.
A férjeddel "pofázz" ilyen hangnemben otthon, vagy aki miatt nem tudsz altatni.
#73! Képzeld, éjjelre egyedül alszik el, tökéletesen megy neki.
"Eltolod egy babakocsiban az bárkinek megy..."
Nem is szeretnék altató versenyen indulni.Nem attól leszek jó anya, hogy én altatok a legjobban 😂
Nekem bőven elég, hogy a gyereknek jó így, nekem is jó.
De majd persze, azért változtatok, hogy az anonim gyikes válaszolónak megfeleljen, nem baj, ha nekünk sz@r lesz🤣
#74! Kölyköd max.neked van, cica! A gyerekemet pedig oda viszem, ahol TUD aludni, ami nem itthon van. Nem mindig pláza, nyugodjál meg.
Ja, nekem aztán biztos rohadt nagy élmény lecűgölni az emeletről lift nélkül, hogy aztán körözhessünk a mínuszokban. Sz@rul érezném magam a meleg szobában🤣
76 te szoktattad rá erre, akkor most ne panaszkodj"cica"!
Ha cipekedni kell, akkor cipekedsz.
#77! Ki panaszkodik, te szerencsétlen? Te adsz itt nekem kéretlenül életvezetési tanácsokat, miközben leírtam, hogy mindkettőnknek megfelel.
Ja, rászoktattam. Gondolom, szerinted ki se kell mozdulni a lakásból egy csecsemővel. Vagy mit kellett volna csinálnom a pár hetes csecsemővel, zsenikém? Kitámasztani a szemeit gyufaszállal, nehogy rászokjon, hogy kint alszik el?🤣
Valaki végig lepontozott mindenkit, aki normális körülmények között neveli a gyerekét😄
Annyit írtam, hogy jó napirendünk van és szranya lettem 😄
Egyébként a babakocsis, levegőzős alvás legfeljebb 3-4 hónapos korig jó.
Utána megváltozik az alvásuk, és a folytonos külső inger és mozgás miatt nem lépnek mély alvás fázisba, vagy nehezen,így lényegében csak pihennek.
Attól, hogy úgy látszik, szépen, nyugodtan szuszog, az nem jelenti, hogy mély alvásban van. A másik, hogy kinövi, előbb-utóbb ágyba kell szokni és ez rosszul sülhet el. Ebből lesz, hogy egy-másfél évesen elhagyja a délutáni alvást. Napi szinten kerülnek fel ide kérdések, hogy most mit tegyek?!
Szóval, anyucik, akik tolom a plázába, meg autóban úgyis alszik, legalább ne hangoztassátok, hogy akkor is így lesz, mert neki így jó, mert nem az 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!