Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?
Nem baj, csak hosszútávon belefogsz hülyülni, vagy ha valami miatt borul.
Nyugodtan lehetsz lazább egy kicsit. A napirend nem attól napirend, hogy minden ugyan abban az órában és percben történik.
Hanem attól, hogy a napirendipontok követik egymást.
A gyerekeknek édeshótmindegy, hogy 12:06-kor ebédelnek vagy 11:45-kor. A lényeg, hogy az ebédet az alvás kövesse vagy az amit megszokott.
Természetesen ellehet térni, és semmi sem fog történni ha egyszer egyszer ebéd után mondjuk autóba ültök és elmentek kirándulni vagy orvoshoz.
Én sem bírtam volna, nemhogy a gyerek....
Nálunk is volt napirend. De nem órához szabva, hanem hogy mi miután következett.
Én sosem stresszeltem azon, hogy ma pl csavargunk, akkor alszik a kocsiba,vagy kirándulunk, késöbb eszünk. Jézusom.
Vagy nem is értem. 14:00-kor ha álmos, ha nem, aludjon?!
És ha majd közbejön valami, borul a nap, akkor meg jön a szívás, mert nem.azt szokta meg a gyerek.
Az én fiamnak is megvan a napirendje, de ha nem tudjuk valami miatt tartani, nem őrülök meg miatta.
Szerintem lazits kicsit.
Én is így csináltam. Semmibe nem hülyültem bele, legalább volt egy rendszer az életemben, előtte sose.
Nekem jó volt, mert biztosra vettem, mikor fog enni-aludni, lehetett előre tervezni, neki jó volt, mert voltak biztos támpontok.
Pont emiatt sosem borult a napirend, mert a strandon, a vendégségben, betegség alatt, a hosszabb autóton is pont akkor lett éhes, álmos és jól tudtuk tartani.
Oviban úgyis változni fog, mert ott ébresztik ha tetszik, ha nem, később meg már fél óra, óra egyáltalán nem fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!