Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom, vagy túlságosan...

Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.
jan. 5. 09:43
 91/135 anonim ***** válasza:

#86, #87! A sok benti altatás a szövegértési képesség rovására is megy? Lépjünk már azon túl, hogy ti milyen k.rva ügyesek vagytok, mert a ti gyereketek a szuper nevelési képességeitek hatására már újszülött korában tudta, hogy nem szabad séta közben elalaudni, mert az rossz.

Az kérdeztem, hogy mi nagyon hülyék, akik nyilvánvalóan nem tudunk gyereket nevelni, mert a gyerekünk rászokott a babakocsis alvásra, mit tehettünk volna ÚJSZÜLÖTT korában, hogy ez ne történjen meg, mivel nyilvánvalóan nem 1 évesen szokott rá.

Az értelmi fogyatékosok kedvéért pontokba is szedtem, hogy ezek szerint vajon mit tehettünk volna, mert a sok szuperanyu közül még egy se tudott válaszolni. Ezért kénytelenek vagyok találgatni. Az egyik ilyen pont volt, hogy HA ki se viszem, akkor nem tud rászokni.

jan. 6. 12:32
 92/135 anonim ***** válasza:
25%

4 hónapos korig érdemes átszoktatni a szobájába.

De egyszerűbb habzó szájjal itt fröcsögni persze.

Gondolom átpasszolod majd a bölcsödének/óvodának oldják meg az altatást. Meg nyilván minden mást is.

jan. 6. 12:37
 93/135 anonim ***** válasza:
55%

"De egyszerűbb habzó szájjal itt fröcsögni persze."

Te ugyan azt csinálod!

Válaszolni még mindig nem birtál neki a kérdésére.

jan. 6. 12:40
 94/135 anonim ***** válasza:

#92! A kérdésemre is képes vagy válaszolni esetleg vagy csak az üres okoskodás megy? HOGY szoktatod rá, hogy ne aludjon séta közben, ha kiviszed és elalszik. Erre válaszolj már, zsenikém!

"Gondolom átpasszolod majd a bölcsödének/óvodának oldják meg az altatást. Meg nyilván minden mást is."

Ha tudtam volna, hogy te még jósnő is vagy!😁 Kérhetném a heti lottószámokat?

jan. 6. 12:43
 95/135 anonim ***** válasza:
47%

En pl azért írtam le úgy, pontokba szedve, hogy a magadfajta fogyatékos is értse.

Amikor felkelt, akkor indulunk sétálni,egyből. Igen, pici baba korában is így volt.

Mert ha éppen most kelt fel, nem fog 10perc múlva visszaaludni, nem kell gyufát szúrni a szemébe, vagy mi bajod volt.

Sétálunk egyet, utána eszik és újra alszik.

Ehhez nem kell "krva okosnak" lenni.

jan. 6. 12:43
 96/135 anonim ***** válasza:

Mi ezen olyan érthetetlen?

Ha éppen aludt 1-2-3 órát, kinek mennyi az igénye, ki lehet menni ébredés után AZONNAL és tutira nem fog visszaaludni. Nem kell 3 órát sétálgatni sem.

De ez már vagy 3x le lett írva előttem is, úgy látszik a szövegértés probléma nálad van.

jan. 6. 12:46
 97/135 A kérdező kommentje:
Oké 85, de akkor minek jössz ide pofázni 10 oldalon keresztül?
jan. 6. 12:51
 98/135 anonim ***** válasza:
51%

Így van, nem altatni vittük babakocsival, hanem sétálni. A kettő nem ugyanaz.

Újszülőttnek full mindegy hol vagyunk alszik. 3-4-5 hónaposan már több a séta értelme, természetesen hordozóban mentünk nem babakocsiban, mert utóbbiból semmit látott volna ki és nem is fejleszti eléggé (egyensúly, térlátás).

Néha elaludt ha úgy volt séta végére, de akkor beraktam az ágyába mire haza értünk. Nincs ebben semmi különleges.

Tehát nem altatni jártunk ki.

1 évesen már csak 1 alvása volt nappal. d.e/ d.u kint voltunk amennyit lehetett. Amíg aludt megnéztem egy filmet, vagy olvastam.

Szuper évek voltak.

A magunk fajta "fogyatékosok" így csinálják.

jan. 6. 12:52
 99/135 anonim ***** válasza:
73%

#95! Mondjuk egy újszülött eleve azért ébred fel 90százalékban, mert éhes. Ugyanis a cseresznye nagyságú gyomrát nem képes fél napra elegendő kajával megtölteni. Tehát először megeteted, büfizteted, pelenkacsere, öltöztetés és miután elindultok, már alszik is.

De tudjuk szuperanyu, a te szuper gyereked már újszülöttként is 10 órát aludt egyben szigorúan este 8-tól, a nappali alvások meg csak az ágyában, amikor mondtad neki.😘

Nem tudod véletlenül, van még az a Szuperanyu díj? Felterjesztenélek.😁

jan. 6. 12:53
 100/135 A kérdező kommentje:
Egyébként elmagyarázom. Kiskorába akkor mentünk ki amikor evett de az alvás nem volt fix, keveseket aludt sokszor, nem mentünk mindennap világba, de kimozdultunk, majd ahogy nőtt úgy állt be a napirendje amit maga alakitott ki. Meg hello, azért rájöttem hogy az nem okés h én megyek világba a gyerekem meg össze vissza alszik hordozóba babakocsiba stb, aludni ágyban alszunk, ezt a bölcsődébe is igy csináltunk, volt hogy pihenőszékbe elszundikált a 3hós, igen külföldön ennyi idösen hozták, nem keltettük fel hagytuk aludni, aztán már tudtuk mikor fáradt és beraktuk a kiságyába és láss csodát, elaludt. Nem tudom hány hónapos a babád, de az fix h mostmár mindegy, megszokta h kint rázza az autó meg a babakocsi a fenekét és így alszik.
jan. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!