Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom, vagy túlságosan...

Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.
jan. 5. 09:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/135 anonim ***** válasza:

128 vagyok.

Nem velem veszekszel oldalak óta. Nem tudom már melyik volt a válaszom...nem is keresem vissza. De te se vagy külömb, mint akivel veszekszel.

Te ugyan úgy ítélkezel, csak nem látod az egódtól.

Meddig süllyedtek még...

jan. 6. 19:23
 132/135 anonim ***** válasza:

131! Kikérem magamnak, én sehol nem ítélkeztem, ne keverj a kérdezővel.

jan. 6. 19:40
 133/135 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem veled veszekszem. Tök mindegy mit gondolsz rólam vagy a másik személyről. Nem is veled beszélgettem..
jan. 6. 19:43
 134/135 anonim ***** válasza:
Na még a végén barinők lesztek 😆
jan. 6. 20:34
 135/135 A kérdező kommentje:
Semmiképp. De biztos nem rossz ember, én sem vagyok az. Nem lehet mindenről egy véleményünk és ez is oké.
jan. 6. 20:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!