Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom, vagy túlságosan...

Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.
jan. 5. 09:43
 101/135 A kérdező kommentje:
99 nálunk bizony így volt. Kiskora óta kizárólag csak kiságyban aludt. Ettől nem vagyok szuperanyu de nemis ítélem el aki ringatta BENNT a babáját majd lerakta aludni.
jan. 6. 12:59
 102/135 anonim ***** válasza:
0%

"Meg hello, azért rájöttem hogy az nem okés h én megyek világba a gyerekem meg össze vissza alszik."

Ügyes vagy. Én meg rájöttem, hogy nem oké, hogy 4 órája ordít a kezemben, ahelyett, hogy kimennék vele sétálni és kipihenné magát🤷🏼‍♀️

"aztán már tudtuk mikor fáradt és beraktuk a kiságyába és láss csodát, elaludt."

Ezt az én gyerekemnek is megmondanád? Ő ha fáradt, láss csodát, nem alszik, hanem ordít.

Nincs autóm és a babakocsinak se kell "rázni a fenekét", nyugodtan állhat is, csak ne otthon.

"nem keltettük fel hagytuk aludni"

Szerinted én olyan hülye vagyok, hogy felkeltettem, ha véletlenül aludt?🤣

jan. 6. 13:06
 103/135 anonim ***** válasza:
31%

#88 teljesen igazad van.

Csak hogy itt nem vita zajlik, hanem egyetlen egy írogat oldalakon keresztül, aki az ellentábor csapatkapitányának érzi magát. Már az elején lehordta a kérdezőt,lepontozott mindenkit én onnantól kezdve már mindenki hülye, csak ő a helikopter a babakocsijával. Már arra is felháborodottan ő válaszol, amit nem neki címeztek.

Kapott egy-két választ, sajnáljuk hogy nem tetszik, akkor nem így kellett volna indítani, ahogy tette. A kérdésére 3 normális választ kapott, de még mindig hőbörög,meg pontozgat.

jan. 6. 13:06
 104/135 anonim ***** válasza:

103 latom, de akk meg rá kell hagyni.

Én is írtam neki normális választ, pedig én is kinn altattam a gyerekem.

jan. 6. 13:11
 105/135 anonim ***** válasza:

Én is kint, kb 3 hónapos korukig,őszi-téli gyerekek.

Volt hogy elaludt útközben itt-ott, az se gáz, amíg pici. Átszoktattam őket az ágyba, az ő érdekükben, nem az enyémben. 6 hónaposan már el se fértek volna a babakocsiban amúgyse.

Volt sírás meg nem alvás néha itt is emiatt, de nem adtam fel az első, második, harmadik eset után.

Megérte.

jan. 6. 13:18
 106/135 anonim ***** válasza:

#101! Ki ítéli el? Egy rossz szót nem írtam arról, aki bent altatja.

Azt írtam, hogy az nem a ti érdemetek, hanem olyan a babád.

Ti ítélkeztek folyamatosan, mert mi meg hagyjuk ott aludni, ahol a miénk tud. Mert SZERINTED ott nem lehet. A tiédet nem. Oké. És? Miért nem fogadod el, hogy másé meg igen?

Eddig se hőbörgtem, mindig csak azt írtam, hogy fölöslegesen veregeted a vállad, mert nem rajtad múlt. Azért kellett sokszor, mert sajnos elég értetlen vagy. Senkit nem pontoztam le, csak azért, mert máshogy/ máshol altat, mert egyáltalán nem érdekel, nem az én dolgom. Ha viszont ítélkezik /meghazudtól/ kéretlen utasításokat ad/ jóslásokba bocsátkozkozik személyemmel kapcsolatban, akkor természetesen igen. Bocs, de nem erre való az oldal, ha te vagy az, így jártál. Mellesleg egyedül nehezen tudnálak lepontozni😉

"Kapott egy-két választ". Max. mástól, tőled biztos nem, de kíváncsian várom, ha már így felhoztad.😘

jan. 6. 13:20
 107/135 A kérdező kommentje:
Oké akkor altasd kinn és babakocsiba a gyereked, nekem ez nem fekszik, neked meg az nem hogy én bennt altatom a gyerekem és feltettem egy kérdést ami kirobbantotta a harmadik világháborút. De mit keresel a kérdésem alatt akkor azt nem értem, ennyire unatkozol?
jan. 6. 13:38
 108/135 anonim ***** válasza:

A baba ahhoz szokik hozzá, amihez szoktatják. Nem ítélkezem, és nem veregettem a vállam, leírtam, én hogy csinálom, erre te kikeltél magadból, hogy te sem vagy hülye, azért mert másképp csinálod. Nem tudom minek vetted magadra, nem hozzád beszéltem, hanem a kérdezőhöz és pont mással is együttértettünk.

Én is írtam választ a babakocsival kapcsolatban is,(bár az se neked szólt, hanem a kérdezőnek) mi is ébredés után megyünk akárhova, mert a napirend így jön ki nekünk. Plusz szeretem ha ébren van és nézelődik.

Nem értem miért kellett magadra venni ezt az egészet, úgy látom nem neked szólt a válaszok nagy része, kommunikáltunk egymással ki hogyan csinálja. Nem ellenségeskedett senki azelőtt, mikor felháborodtál a semmin.

Lepontozni egyedül nem tudsz, nem is lett, de te dühből minden neked nem tetsző, szerinted neked szóló választ X-elsz.

Más nevében nem tudok beszélni, kinek, miért nem tetszik a stílusod. Nem tudom mi bajod, de ne a mi problémánk legyen már. Tőlem meg ne várj kíváncsian semmit, tegyél fel kérdést azzal kapcsolatban, amit tudni szeretnél.

jan. 6. 13:39
 109/135 A kérdező kommentje:
Köszi 108as hogy leírtad a gondolataimat.
jan. 6. 13:47
 110/135 anonim ***** válasza:

Na, álljunk meg egy szóra Kérdező! TE itt feltettél egy VÉLEMÉNYkérdést, amire én válaszolzam, hogy

1. Ha neked és a babádnak is jó, akkor jó.

2. Később LEHET belőle problémája, de nem biztos, hogy lesz, leírtam az erre vonatkozó tapasztalatomat.

3. Illetve, hogy nem minden babával működik, tehát, aki nem így csinálja, lehet, hogy nem téged akar bosszantani, hanem más a babája vagy a körülményei. Erre is sajat tapasztalatot írtam. Erre való az oldal ugyanis.

Utána kiderült, hogy marhára nem úgy használtad a tűpontos napirend kifejezést, amit jelent, mivel abba nem fér bele +/1 egy órás kilengés, máskor máskor altatas, nem fogadjak el alvásidőre se meghívást, se időpontot, se semmit. Szóval miután kiderült, hogy nem úgy csinálod, ahogy a kérdésben írtad, hanem úgy, ahogy mindenki más, megjegyeztem, hogy akkor mi a kérdés, mert így az eredeti értelemszerűen okafogyottá vált. Erre te azonnal támadtal, hogy mi bajom.

Hogy mit keresek a kérdésednél?

Hát, hogy elfelejtetted odaírni, hogy csak olyan válaszolhat, aki pont úgy csinálja, ahogy te, csak az a tökéletes(vállveregetés) és hajlandó veled együtt szidni az általad nézett instamamikat, meg mindenkit, akinek máshogy jó.

Illetve, én nem tettem fel kérdést arról, hogy jól csinálom-e mégis belém állt pár válaszoló+ te, mert ti jobban tudjátok, mint a gyerekem, hogy neki jó-e, plusz, hogy nyilván én akarok elmenni, azt is jobban tudjátok, mint én. Mivel én nem kérdeztem, a kéretlen okoskodást meg tiltja az oldal, ha nem akarsz a kérdésnél látni, engem vagy mást, aki nem a te kedved szerint valaszol, akkor állítsd le azt, aki személyeskedik vele, mert nyilván reagálni fog(ok) a személyeskedő ítélkezésre, nem a s.ggéből rángatott ki egyikőtök se.

jan. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!