Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?
Úgy látszik kérdező, csak páran értünk egyet. "én azért sem fogok otthon ülni" mamik meg most jöttek rá,(vagy majd később, vagy sose fognak) hogy megszívták, és a gyereken csattan,mert tarthatatlan szokást vetettek be.
De engem nem zavar, hogy itt, rajtunk tölti le a feszkót, legalább nem a gyereken fogja, vagy őt hibáztatni később mindenért.
Hagy kérdezzem már meg a sok nagyon okos anyukát, akik szerint mi "rászoktattuk" a gyereket az út közben alvásra, azok ezt pontosan hogy képzelik? Kiléptünk a kapunk és benyomtunk neki egy altatót, hogy szokja meg, ilyenkor alvás van?🤣 Mert ennek elkerülésere 3 lehetőséget tudok elképzelni.
1. Ki se lépsz vele a házból az ovis beszoktatásig, akkor tuti, nem szokik rá.
2. Csak akkor viszed ki, amikor már fix napirendetek van és az alvás időn kívül. Itt viszont már fel kell borítani a rendet, mert ugye, séta idő nem volt, tehát valaminek a helyére kerül.
3. Kiviszed újszülött korától, de gondosan kitámasztod a szemeit gyufaszállal, nehogy rászokjon a galád, hogy kint alszik.
Bónusz: A gyereked eleve nem akar babakocsiban aludni. Szóval rossz hírem van, szuperanyuk, nem a ti érdemetek, hogy nem kint alszik.
Amúgy senki nem írta, hogy folyton plázában altat.
Írtam, hogy a gyerekem messze nem 1 éves még, amikor változik, nyilván ahhoz alkalmazkodom. Az otthoni alvása/nem alvása például pont most. Képzeljétek, ha véletlenül elalszik, nem fogom felkelteni, hogy most nem lehet, majd a plázában 🤦🏽♀️
Feszkóm pedig nem nekem van, hanem annak, aki remegve jön ide önigazolásért, meg buksisimiért, hogy jól csinálja-e. Én sz@rok rá, hogy névtelen, okoskodó szuperanyuk mit magyaráznak, tudom, hogy jól csinálom, mivel a gyerekem egy kiegyensúlyozott, boldog baba, aki ismeri, mind csak áradozik róla.
Itt viszont már fel kell borítani a rendet, mert ugye, séta idő nem volt, tehát valaminek a helyére kerül.
Eleve az a rend, hogy van séta kb 3 hetes kora óta.
Nem értem a problémát, nem alszik 24 órát egy gyerek sem.
Úgy hogy nem kell óránként enni meg aludni. Felkel, öltözünk, séta.
Mire éhes lesz hazaérünk, eszik, újra alszik.
Legalább napi egy levegőzés simán belefér gyufaszál nélkül is.
80 sztm te meg ne ugass bele abba ki mit csinál! A saját kölykével foglalkozzon mindenki!
Úgy beszéltek itt egymással...szánalmas (a ti stilusotokban komunikálok, mer az ilyen abból ért vagy abból se).
Ki a fsz vagy te pl, hogy bárkinek megmond mi a jó neki vagy a gyerekének. Elarulom...ugyan olyan senki mint én vagy a többi válaszoló.
66/68-as voltam.
Szóljatok már magatokba, undorító amikor anyák így egymásnak esnek meg a kéretlen szarjaikkal tömik a masikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!