Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom, vagy túlságosan...

Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.
jan. 5. 09:43
 111/135 A kérdező kommentje:
Tudod annyit nem ér ez az egész hogy vegyem a fáradtságot, Felesleges. Felőlem eltöltheted a szabadidődet ez alatt a kérdés alatt, köszi hogy időtszánsz a magyarázkodásra. Azt veszem észre hogy nagyon ideges vagy, és rosszindulatú, valamilyen szinten nem tudom elhinni hogy a babakocsiztatás neked jó, oké h a gyerekednek jó, de ha ekkora düht vált ki belőled az én életem akkor nálad van probléma, nem nálam. Nyilván nem csinálom úgy ahogy mindenki más mert amikor kimozdulok gyerek nélkül, nem azt tapasztaltam, hanem azt h a pláza tele 13hkor kisbabával. Ennyi.
jan. 6. 15:03
 112/135 anonim ***** válasza:

Én vagyok dühös? Hát, te pufogsz itt most is azért, mert babákat látsz a plázában 1 órakor?🤣 Nyilván nekik ez szörnyű, szaladj, jelentsd fel őket, mert nem ott és nem akkor alszanak, amikor a tiéd😂 Az véletlenül se fordulhat elő, hogy nem a te napi rendedet követik és mondjuk nem 1-kor alszanak, hanem előbb vagy később. Vagy mondjuk út közben tudnak aludni, mint az enyém. Ha síró gyereket látsz az úton, tuti, semmi másért nem lehet, csak mert alvás ideje lenne, ők meg sétalgatnak. Te már csak tudod. Soha, semmi másért nem sírt még gyerek.😂

"valamilyen szinten nem tudom elhinni hogy a babakocsiztatás neked jó"

Na, ezt hívják ítelkezésnek, meg meghazudtolásnak. Tőlem ilyen nem láthattál. De neked szükséged van rá, hogy el tudd fogadni, a gyereked nem ott alszik, ahol szeretnéd. Akié meg igen, az sz@r.

jan. 6. 15:43
 113/135 A kérdező kommentje:
De ott alszik a gyerekem ahol szeretném, a kiságyában. Te puffogsz itt oldalakon keresztül és nem én vagyok az egyetlen akinek ez itt feltünt. Isten áldjon.
jan. 6. 15:47
 114/135 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező azért te se vagy semmi meg azok se akik belé belé álltak.

Kérdeztél, válaszoltak és kész. Te se bírod elfogadni ha másnak máshogy jó meg meghazuttolod az embert!

jan. 6. 15:56
 115/135 A kérdező kommentje:
De nekem aztán édes mindegy, könyörgöm, nem fogok azért álmatlan éjszakákat tölteni mert ő babakocsiba altatja, nekem aztán 8. Csak nem értettem, kifejtette, pont. Na neki legyen így jó, csak hihetetlen hogy nincs énideje mert a gyereket tologatja, és ez neki megfelel. Neki megfelel, viszhall.
jan. 6. 16:21
 116/135 anonim ***** válasza:
0%
De ráértek, toljad azt a babakocsit he, mert megébred a pulya! Ne irogassál.
jan. 6. 16:30
 117/135 anonim ***** válasza:

"De ott alszik a gyerekem ahol szeretném, a kiságyában."

Ja, értem, tehát azért tettél fel kérdést, hogy megerősítsenek jó-e az, ami neked és a gyerekednek is jó? Az szép. Levegőt tudsz venni egyedül, vagy azt is megkérdezed a gyiken, jól csinálod -e?🤣

"nem fogok azért álmatlan éjszakákat tölteni mert"

Dehogynem. Pont miattam ne töltenél, amikor már attól is álmatlan éjszakáid vannak, hogy láttál pár idegen gyereket a plázában, meg meg az instamamák se akkor altatnak, amikor te akarod?

"hihetetlen hogy nincs énideje mert a gyereket tologatja, és ez neki megfelel.

Na, kiderült, hogy van még egy látónk? Te még mindig értem aggódsz. De váratlan fordulat, már nem csak a gyerekemnek sz@r, hanem nekem is🤣 Rossz hírem van, te kis jóindulatú. Elromlott az üveggömböd. Van énidőm. Konkrétan egész délelőtt, amikor meg az ágyában alszik jól. Csak én nem azzal töltöm, hogy instap.csákat nézegetek, meg, hogy ki mikor altat. Akit nem érdekel, más hogy éli az anyaságát, az eleve nem követ ilyen nőket. De ezt te nem tudhatod,ugye.

#116!Köszi, de már hazaértünk.😁 Mint írtam, nem érdekli, ha nem tolom,de valóban nem tudtam írni, mert az állatokat néztük és a kezemben volt😘

jan. 6. 17:05
 118/135 A kérdező kommentje:
És visszajár és leír egy regényt , mert attól jobban érzi magát, el sem olvaslak, De unatkozol bakker.
jan. 6. 17:15
 119/135 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz képest, hogy téged nem érdekel az egész és milyen kiegyensúlyozott és boldog vagy, nehezen tűröd, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. Még mindig képes vagy fél oldalon át magyarázkodni minden hozzászólás után, pedig már vagy 6x elköszöntek tőled.
jan. 6. 17:18
 120/135 A kérdező kommentje:
És ez neked miért gond? Nem vagy külömb hisz nem birtad ki hogy ne hányd ide ezt a pár sort. 🤣
jan. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!