Jól csinálom, vagy túlságosan komolyra veszem?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Tű pontos a napirendje evés és alvás téren. Általában nem mozdulunk ki evés és alvás időben de ha igen, ugyanakkor eszik, és ugyanakkor alszik másnál délután egy utazóágyban. Mindennap ugyanakkor kel reggel és fekszik éjjel. Ez baj hogy ennyire tűpontos? Mondjuk túrázni nem megyünk meg olyan helyre sem ahol nem tudom altatni alvásidőben mert bealszik egy fél órát az autóban utána meg nyüglődik lefekvésig totál káosz az egész.jan. 5. 09:43
21/135 anonim válasza:
Nálunk csak akkor változik, ha van egy nagyobb esemény, program, meghívás, vagy beteg.
Ha nincs oka, nem.
Nem megyünk el sétálni, mikor már ebédelni kéne.
22/135 A kérdező kommentje:
nemgond 20, nem vagyunk egyformák, én nem bolondulok meg, az a lényeg. Menjek alvásidőbe és hisztizzen a gyerek a fáradtságtól? Legutobb mentünk babafoglalkozásra alvásidőben és eléggé irritált volt, amikor nem alvásidőben mentünk játszóházba a plázába hagytam ott meg semmi baja nem volt.
jan. 5. 12:37
23/135 A kérdező kommentje:
Vagy ti hogy csináljátok? Érdekel. Nem alszik már babakocsiba el 3 hós kora óta, autóban alszik ha megáll az autó felébredt.
jan. 5. 12:38
24/135 A kérdező kommentje:
Egyetértek 21.es
jan. 5. 12:39
25/135 anonim válasza:
Semmi probléma, csak nincs kérdésed, amire válaszolni lehetne. Mi abban a különös, hogy nagyvonalakban tartasz egy napirendet az 1 évesednél? Jó hát, mindenki ezt csinálja.
26/135 anonim válasza:
Jaj, de rossz helyre jöttél, kérdező! :D
Itt már az is baj, ha jól csinálod, az is, ha nem, szóval nyugi. Ahogy nektek jobb.
27/135 anonim válasza:
Instagramon egy ideig követtem egy lányt, aki bölcsiben vagy oviban dolgozott, és ő is a tűpontos napirendet hangsúlyozta mindig. Bár nekem nincsen gyerekem, de én úgy gondolom, hogy nem követhetsz el nagy hibát azzal, ha pontosan tartod a lépéseket, hogy mi mi után következik, és ezt tudod is mindig tartani. Ha neked ez így jó, meg a gyerekednek is, akkor hajrá :)
28/135 anonim válasza:
nem értem, mi a kérdés, vagy mi a kérdéssel a célod. szerintem jól csinálod, de ez miért releváns? ha 10 olyan választ kapsz, hogy "szerintem rosszul csinálod", akkor onnantól szembe fogsz menni a babád igényeivel, és dafke nem altatod el, amikor álmos? :D
29/135 A kérdező kommentje:
A kérdésemmel az volt a cél hogy megtudjam helyes e amit és ahogy csinálom, mert instán látom meg bárhol máshol hogy a gyerek igazodik a szülők programjához, végülis nem látom értelmét a gyerekemmel elmenni plázázni mikor hót k.o és szépen az ágyában szeretne aludni, lásd autóban full ritkán alszik el babakocsiba meg végképp. Végülis én nem vagyok híve ennek a tűpontos rutinnak, a bölcsődébe se percre pontosan csináltunk, de azért 11körül kezdtük meg a kézmosást, egyebek és 11h30kor ebédeltek. A gyerekemnél azt vettem észre h mindennap ugyanakkor fáradt meg ugyanakkor éhes,igy alakukt ki ez a rutin aki meg irja hogy meghülyülne az mit csinál másképp? Ezt nem értem.
jan. 5. 14:01
30/135 anonim válasza:
Szia. Anyukaként írok aki hasonló módon csinálta minte te. Tapasztalatból mondom hogy jó ha kiszámítható viszont később lesz hátránya belőle. Nem 1 évesen hanem 2-3 évesen inkább. Sajnos emiatt az én lányom is nehezebb alkalmazkodó lett, szembe azokkal a gyerekkkel akiknek ez nem volt ennyire pontos. 3 éves mostanában kezdtünk lazítani. Azóta sokkal jobban bírja ezeket a változásokat. Többet ilyet biztos nem csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!