Miért mondja mindenki, hogy szülés után semmire nem lesz időm egy jó darabig?
#39 Tényleg én azt már el is felejtettem, hogy amikor a baba elaludt mentem felrakni 2 naponta a dulcolax kúpot és még úgy is majd megpusztultam a WC-n. Most bizonytalanodtam el újra a második gyerekben.
Kérdező, az elején ha természetes szülés ha császár akkor is egy pár hétig elég vacakul leszel. Hidd el az lesz az utolsó gondolatod, hogy milyen a szempillád meg a körmöd. Főleg, hogy menni is maximum az utca végéig fogod sétáltatni a gyereket, senkit sem fog érdekelni hogy nézel ki. Előre mi de kinek teljesen lehetetlennek tűnik, hogy heti 1x mosson hajat, de amikor kutya nem látja (főleg télen sapkában) és választhat, hogy alszol, eszel vagy hajadat mosod meg, akkor garantáltan a hajmosás lesz az utolsó amit választasz, nemhogy fodrászhoz meg körmöshöz menj.
Persze, hogy a szolgáltató azt mondja, hogy megy mindenki szülés után is... Nem akarja elveszíteni egyik se a fizető vendégét azzal, hogy előre elriasztja.
Amúgy szülés előtt legalább egy ujjadról le kell szedni mindent csupaszra, hogy szükség esetén a pulzoximétert rá tudják tenni és lássák ha elváltozik a körmöd színe, mert az is információ az aneszteziológus számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!