Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy szülés után semmire nem lesz időm egy jó darabig?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, hogy használd ki amíg nem születik meg, mert utána nem lesz időm elmenni még kozmetikushoz, fodrászhoz se. A férjem egész nap itthonról dolgozik, ő osztja be az idejét, Anyukámékkal egy udvarban lakunk, mindenben segít, akkor miért ne tudnék elmenni itthonról amikor akarok?
júl. 13. 13:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
Akkor inkább beszéld majd meg vele, hogyha megoldható ő menjen hozzád az elején.
júl. 13. 16:25
 32/108 anonim ***** válasza:
9%

A fix szoptatás működik mondjuk 1 hónap után

5, azért amikor 3 óránként szoptathattunk a kórházban, akkor is életben maradtak a kicsik. Én úgy vittem haza 5 nap után, hogy órát lehetett hozzá állítani :)

júl. 13. 16:35
 33/108 anonim ***** válasza:
100%
Akkora kamu ez a kérdés, mint ide Lacháza.
júl. 13. 16:40
 34/108 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőm a körmösöm

aha, és nyilván dobja miattad az aktuális, félkész vendégét.

júl. 13. 16:41
 35/108 A kérdező kommentje:
Mármint mi benne a kamu? Melyik része tűnik annyira irreálisnak? Hogy közös udvarban lakunk a szüleimmel vagy hogy a férjem vállalkozó aki magának osztja be az idejét? Esetleg az hogy a barátnőm körmös?
júl. 13. 16:58
 36/108 A kérdező kommentje:
34 nyilván nem dobja, de mondjuk alapból 4ig dolgozik de engem vállal később is, sőt azt is mondta ha kell kijön házhoz
júl. 13. 16:59
 37/108 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szerencsésen alakul a szülésed, akkor örülni fogsz ha pár hetes baba mellett a wc-re ki tudsz majd totyogni. Nem beszélve a tejbelövellésről és a hetekig tartó fájdalmas szoptatásról, mellfájdalomról - igen, ugyanis hetekig fáj még akkor is ha jó a mellre helyezés és jó a baba szopási technikája. Ha ezek közül pedig valamelyik nem adott, akkor még tovább kellemetlen.
júl. 13. 17:03
 38/108 anonim ***** válasza:
80%
Írom ezt 4 gyerekes anyukaként, mindegyikkel más szülési kimenetellel. Hiába szoptattam mind a négyet, ugyanolyan nehéz volt mindegyikkel az eleje.
júl. 13. 17:04
 39/108 anonim ***** válasza:
100%

Az első pár hétben nagyobb gondjaid lesznek annál, minthogy milyen a körmöd.

Amikor folyik belőled minden mindenhonnan és hetekig vért izzadsz egy kakilástól is. Nem beszélve arról a hormonális hullámvasútról, ami eluralkodik mindenkin. És nem tudhatod előre hogyan viseled. Én a gyermekágy alatt vesztettem el édesanyámat és nem omlottam össze, barátnőmnek hasonlóan hozzád, minden segítsége adott volt, a férje tudta etetni is a babájukat mert az elejétől kezdve csak és kizárólag tápszert kapott. Mégis 4 hét után idegösszeroppanással került kórházba. Előre nem fogod tudni, hogy milyen nehéz, főleg amiatt nem, mert még nem találkoztál lelkileg és fizikailag hasonló terheléssel, szélsőséges hormonális állapot alatt. Erre még csak hab a tortán, hogy milyen babát dob a gép. Egy erősen kólikás, búkós babával örülsz ha a fenekedet le tudod majd tenni, és nem 0-24 baba cipelésből áll az egész napod.

júl. 13. 17:41
 40/108 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerekkel más. Mindenki élete más. Ennyit tudok erről mondani. 2 teljesen ellentétes gyerekem van, tudom milyen nehéz, és tudom, hogy van, amelyik mellett könnyű. Szóval majd meglátod. De már az előző kérdésednél is kaptál vagy 50-100 választ, és még mindig remélem, hogy kamu az egész, mert ilyen nincs, hogy valaki gyereket szül, de neki aztán nehogy változzon az élete...
júl. 13. 17:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!