Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy szülés után semmire nem lesz időm egy jó darabig?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, hogy használd ki amíg nem születik meg, mert utána nem lesz időm elmenni még kozmetikushoz, fodrászhoz se. A férjem egész nap itthonról dolgozik, ő osztja be az idejét, Anyukámékkal egy udvarban lakunk, mindenben segít, akkor miért ne tudnék elmenni itthonról amikor akarok?
júl. 13. 13:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az első két hét a beetetésről szólt. Egy nyugodt, eszik-alszik baba volt. A 3. Héttől kólikás hasfájása van, ami sokszor reggeltől estig tartott, sok ordítással. A férjemmel is sok vita volt a tehetetlenség miatt. Kívánom, hogy ne legyen hasfájós a babád. De majd kb 1 hónap múlva gyere vissza, hogy mennek a dolgok.
júl. 30. 21:05
 92/108 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy csak eszik meg alszik, sokszor nyűgös ő is, de ugyanúgy szeret az apjával is, mint velem, amúgy nem értem pl az összefüggést aközött, hogy sokat sír a baba és hogy emiatt nem tudtok elmenni. A hasfájós babának akkor is fáj a hasa ha az anyja kezében van
júl. 30. 21:24
 93/108 anonim ***** válasza:
63%
Igazad van akkor is fáj a hasa, de az anyja a legnyugtatóbb számára. Anyai ösztönöd egyenlő a nullával. Kár volt gyereket válalnod. A köröm, műszempilla és miegymás is fontosabb lenne mint a gyereked hasfájása. Ne haragudj meg, de te egy szégyen vagy.
júl. 30. 21:28
 94/108 A kérdező kommentje:
93 már ne is haragudj, de inkább te vagy szégyen, hogy úgy gondolod neked jogod van azt mondani a másikra, hogy rossz anya, mert ad magára. Amit ti műveltek csak màrtíromság, semmi több. Nem attól leszel jó anya, hogy csak a gyerek és semmi más, de te csak gondold azt magadról…
júl. 30. 21:40
 95/108 anonim ***** válasza:
100%
94# én felveszem a gyerekem, ha sír, mert jelen vagyok az eseménynél. A jelződ pont rád illik. Szégyen az, ha a hasfájástól szenvedő gyerekedet másra hagynád! Kellemes estét!
júl. 30. 21:44
 96/108 A kérdező kommentje:
95 az a szégyen ha nálatok a gyerek apja az “más”. Gondolkodj el inkább kicsit…
júl. 30. 21:53
 97/108 anonim ***** válasza:
100%
Na megszületett a baba jöttem kommentet olvasni. 😂😂🙄 Hát nem csalódtam... ja DE
júl. 30. 21:55
 98/108 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekem apja nem más, hanem dolgozó ember. Vagy ez a te fogalomtáradból hiányzó szó? Igen szokott itthonról is dolgozni, de furán nézne ki megbeszélések közben síró gyerekkel a kezében. Meg ugye van egy 4 évesünk is bocsi. Vele is kell foglalkozni.
júl. 30. 22:00
 99/108 A kérdező kommentje:
98 hát képzeld az én férjem meg vállalkozó, szóval akkor dolgozik amikor akar
júl. 30. 22:54
 100/108 anonim ***** válasza:
74%

Látod 99, vannak apukak akik fizikai munkát végeznek, nem mindenki ülhet otthon a felesége valaga mellett, hogy az elmenjen magát kikenni kifenni.

Csak vigyázz csibe, a vállalkozókra tapadnak a csajok.

Konditerembe is járj, nehogy elhagyja a lottyadt kis popocskadat egy fiatalabbert, szebbert.

Jó is teszedz ha figyelsz magadra, nehogy egyedül maradj véletlenül ..

júl. 30. 23:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!