Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?
A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.
Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.
Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?
Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?
(Igen, első baba. :D)
78# Tehát aki ráér 3 hetes mellett esetleg,az forduljon fel? :D Kötelező nyűgnek megélni,fejni?(sokan nem is fejnek,de oké,fejjen csak mindenki,na ezen hangosan röhögtem:D),egész nap pörögni,fáradtan pizsibe ülni kócos hajjal? Érdekes felfogásod van a világról. Az meg csak megint érdekes,hogy azért mert elmegy 4 db órára 1x!,az már azt jelenti számodra,hogy unja a 4 falat és emiatt teszi. Nálunk a lányom születésnapja a második babám születése után volt 2 héttel,mit gondolsz leszartam? Mert te bebújnál köntösbe a hálószobába egész napra,attól másnak még fontosak ezek a dolgok. Órákra elvonultam tortát sütni,lehet volt az 4 óra is mire mindennel kész lett.:) Húúúhaaa,de szar alak vagyok,mert fontos volt ő IS. :D Igen,te a 6 hetes kontrollt is végigbőgted valószínű,mert nálad az anyaság ennyiben merül ki,hogy remegsz a wc alatt is,mert nincs a karodba. Ettől nem vagy jobb anya,mint a kérdező. Mindketten ugyanarról a szintről indultok. Nem bírod elfogadni más véleményét és ez a szomorú inkább. Valószínű gyerek előtt is így éltél,hogy ha egy kollégád más véleményen volt,mint te,akkor hőbörögtél.
76# Igen,a többi sokkal jobb stílus mint a 37 is.:) Kényelmi császár meg a szoptatós téma. :D Valóban. :D Meg az anyázáska és társai. Valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!