Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

márc. 30. 10:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/140 anonim ***** válasza:
11%
47es, nem, hanem mert nekem nem teher a gyerekem és nem menekülök tőle fejvesztetten:-D Tudom, neked ez hihetetlen.
márc. 30. 13:20
 62/140 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező itt nyugi minden mindenkinek baj.Ha tápszeres már az is baj. Jönnek itt ítélkezni, de ha valaki rájuk szólna egy rossz szót is akkor az ég is leszakadna.
márc. 30. 13:20
 63/140 anonim ***** válasza:
76%

68!

Ugyan nem a 47es vagyok, de neharagudj az hogy ha az ember elmegy körmöshöz vagy a szomszéddal elmegy egyet sütizni, kiszabadul a 4 fal közül az azt jelenti hogy menekül a gyerekétől meg teher? Érdekes mentalitással élsz.

márc. 30. 13:22
 64/140 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ha szerinted rendben van hogy lelépsz haverokdni az újszülötted mellől, minek teszel fel itt kérdést úgyis tojsz a gyerekre. Apuka majd megoldja úgyis kénytelen lesz mert te hamar ráunsz a babázásra mert gátol a shoppingban. Gondolom azért kellett mert nem volt elég lájkcsi instagrammon.
márc. 30. 13:22
 65/140 anonim ***** válasza:
38%
68# De azt mond már el,ha havi egyszer 24 órából 4-et távol és nincs a seggedbe a gyerek,akkor menekülés? Hogy kell ezt elképzelni? Nálatok se ovi semmi nem lesz,a hátadon lesz életed végéig? Jézusom... Én orvoshoz rohantam 3 hetes mellől és rendesen várni kellett,akkor menekültem? Vicc. :D A jó anyaság mércéje nem ez.
márc. 30. 13:23
 66/140 A kérdező kommentje:
Jaj 69-es, tudom, ismerem ezt a fajtát, az utcán rám sem mernének nézni, annyira tombol bennük a kisebbségi komplexus. Ami nem gond, kell ilyen is, de elkeserítő, hogy ezzel a felfogással mit mutatnak otthon a gyerekeiknek.
márc. 30. 13:23
 67/140 anonim ***** válasza:
28%
Ezt tanítják otthon,sajnos. Sok jó embernek sajnos nem jön össze a gyerek,pedig végtelen normálisak. Az ilyeneknek sajnos igen,csak célja nincs. A legszomorúbb,hogy ezeknek a gyerekei fognak az oviba a te normális gyereked mellett rohangálni,sőt kimész a játszótérre és ilyen anyákkal szembesülsz lehet. Na, ez ami igazán elkeserítő.
márc. 30. 13:27
 68/140 anonim ***** válasza:
58%
Annyira bírom ezt a tanult dumát... Én diplomásként sem éreztem késztetést arra, hogy ekkora korában otthon hagyjam a kicsit, akkor se, ha tudtam, hogy a férjem is elbírja, ha ki kell venni a kiságyból. Mindenkinek mások a prioritásai, és ez nem diplomafüggő. És elég szánalmas, aki a tanultságára hivatkozva néz le bárkit.
márc. 30. 13:32
 69/140 A kérdező kommentje:

Hát, érdekes tapasztalat volt ez a 8 oldalnyi válasz, az biztos. :D

Nem gondoltam, hogy ennyire kihozza egy barátnős program egyesekből az alpári parasztot, főleg, hogy én úgy vagyok mindennel, hogy amíg engem nem érint, nem érdekel. Soha nem jutna eszembe még "arc nélkül" sem ilyen stílusban írni, ahogy itt páran tették... Dehát na, nem vagyunk ugyanolyanok (szerencsére:D).

Baba felébredt, készülődünk családozni, úgyhogy sajnos nem tudom tovább olvasni ezeket a csodákat.

A normális, tényleg segíteni akaró válaszadóknak köszönöm a segítséget, remélem, minden rendben lesz majd! :)

Szép hétvégét Nektek, sziasztok.

márc. 30. 13:33
 70/140 anonim ***** válasza:
69%
Nyugodtan lépj ki a házból kérdező. Kapcsolódj ki. Kellemes hétvégét neked ❤️🙏 Ne csodálkozz a kommenteken, itt gyakorin teljesen normális ma már ez a fajta mentalitás....
márc. 30. 13:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!