Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?
A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.
Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.
Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?
Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?
(Igen, első baba. :D)
68!
Ugyan nem a 47es vagyok, de neharagudj az hogy ha az ember elmegy körmöshöz vagy a szomszéddal elmegy egyet sütizni, kiszabadul a 4 fal közül az azt jelenti hogy menekül a gyerekétől meg teher? Érdekes mentalitással élsz.
Hát, érdekes tapasztalat volt ez a 8 oldalnyi válasz, az biztos. :D
Nem gondoltam, hogy ennyire kihozza egy barátnős program egyesekből az alpári parasztot, főleg, hogy én úgy vagyok mindennel, hogy amíg engem nem érint, nem érdekel. Soha nem jutna eszembe még "arc nélkül" sem ilyen stílusban írni, ahogy itt páran tették... Dehát na, nem vagyunk ugyanolyanok (szerencsére:D).
Baba felébredt, készülődünk családozni, úgyhogy sajnos nem tudom tovább olvasni ezeket a csodákat.
A normális, tényleg segíteni akaró válaszadóknak köszönöm a segítséget, remélem, minden rendben lesz majd! :)
Szép hétvégét Nektek, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!