Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

márc. 30. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
44%
3 hetest biztos nem hagynék ott, de te tudod, mindenkinek más a fontossági sorrend.
márc. 30. 12:46
 32/140 A kérdező kommentje:

Nem, a "körmöst" már letudtuk a héten, probléma nélkül! :)

Anyatejes a babánk, de ha "táppal" lenne etetve, ahhoz sem lenne sok közöd. Nekem pedig inkább becsülendő, hogy a férjem is ugyanúgy kiveszi a részét mindenből, ahogy én. Dehát, ahány ház, annyi szokás.

márc. 30. 12:46
 33/140 anonim ***** válasza:
70%
Én kb 1 hónaposan tervezem Anyura hagyni, egy udvarban élünk, minden nap lesz vele is pár órát, hogy szokja.
márc. 30. 12:49
 34/140 A kérdező kommentje:

Jajj mit fogsz te itt kapni ezért... :D

Meg mit képzelsz, hogy itt lődörögsz és nem a gyerekeddel vagy?!?

Itt már ez is baj, úgy látszik... Csak tudnám, hogy ezek a csodanők és csodaanyák miért vannak itt, a család helyett akkor? :)

márc. 30. 12:50
 35/140 anonim ***** válasza:
69%
36 azért vannak itt hogy elsírják utána meg a bánatukat hogy teljesen kikészülnek abban hogy csak a gyerekkel vannak 0-24ben
márc. 30. 12:54
 36/140 A kérdező kommentje:

37. válaszoló, ennyit ne gondolkodj szerintem, mert belefájdul az a picike kis agyad a végén. :)

Elkanyarodtunk rendesen az eredeti kérdéstől, már bele lett kötve abba, hogy mi az, hogy a férjem is foglalkozik a saját gyerekével, mi az, hogy ide írok ahelyett, hogy a gyerekkel lennék (aki itt alszik, tőlem 20 centire, de hát mindjárt felébresztem, hogy nekem most vele KELL foglalkozzak, ezt írták az interneten). Most gondolom az jön, hogy megpróbáltok azért szétszedni, mert azt gondoljátok, hogy programozott császármetszésem volt és tápszeres a babánk? Megjegyzem, a kis feltevéseitek tévesek és nevetségesek is, el nem tudom képzelni, hogy egy császármetszés hogy lehetne kényelmes, számunkra azért volt rá szükség, hogy a baba és én is életben maradjunk. De úgy látom, a rosszindulat egyesekben tényleg mérhetetlen. Itt a hosszúhétvége, és nektek tényleg ez okoz örömet?

Gondoljátok azt, hogy nem 3 hetest írtam, hanem 3 évest, így a kis lelketek is megnyugszik és engem sem fogtok fárasztani a felesleges, rosszindulatú kommentjeitekkel.

márc. 30. 12:56
 37/140 anonim ***** válasza:
100%
37# azért óvatosan a "kényelmi császár" kifejezéssel. Császár után még 3-4 héttel is örültem, hogy lyuk van a S*ggemen, K*ra fájt a hegem kb egy hónapig, mozdulni alig bírtam...más téma, de ne nézd le a csaszarosokat!
márc. 30. 12:58
 38/140 anonim ***** válasza:
69%
2 hetes volt amikor körmöshöz mentem 🤷‍♀️ Apuka ugyanúgy tud rá vigyázni, indulás elött megetetem. Igaza van anyukádnak, a párod eltudja látni a babát..
márc. 30. 12:59
 39/140 A kérdező kommentje:

"Szerencsére legalább az apa szereti a picit és nem passzolja le 3 hét után."

Ezt a csodát csak most látom! :D

Férjem délelőtt teniszezni volt, este pedig az altatást követően elmegy a barátaihoz kicsit, akik fiús grillezést tartanak. Húha, akkor most ő sem szereti a babát? Vagy apukáknak ezt szabad?

márc. 30. 13:00
 40/140 anonim ***** válasza:
20%
Miért etetitek? Hagyjátok már. Régi motoros hergelő troll, ezer közül is megismerem a stílusát.
márc. 30. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!