Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?
A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.
Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.
Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?
Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?
(Igen, első baba. :D)
És ha nem szoptat akkor mi van? Én sem szoptatok. Egyéni döntés. Nem a mellem féltem. Ha meg tápszeres a baba azon is felnő. Mekkora rosszindulat szorult beléd anyukám..Döbbenetes.
Nem ért-em a problémát kérdező. :D Miért,mi történik,ha nyűgösebb,hamarabb felkel? Elringatja apa. Mihez kellenél még is? Ezt a részét nem értem. 4 óráról van szó,nem fél napról. :D Dehogy vinném őket is,ha felkel apa megnyugtatja,ennyi.
Az itteni anyákkal ne törődj. Ők itt 5 évig szoptatnak,nincs segítségük és soha nem voltak a gyerek nélkül még wcn sem,belefásultak,ennyi. Semmi baja nem lesz a gyereknek 4 óra (!!!!!!) különléttől. :D Brutálisak vagytok. Hidd el Ha ezt egy anyacsoportba írod ki,senkinek semmi baja,normálisak,lazák,még is tanultak,okosak. Ott vannak karót nyelt nők csak,akik tamponcserére is viszik még a 2 évest is. Nagyon szar lehet az életük,de erről ők is tehetnek.
Na végre nem csak begyepesedett 5 éve otthon ülő anyukák irkálnak ide.
46/47es ❤️
Itt vezetik le a feszültségüket egyesek. Én járok körmöshöz,ha kedvem szottyan autótmosni, vásárolni, barátnőzni, 2 hós a babám. Apuka eltudja látni ő is szüleje, ketten vállaltuk nem magamnak szültem.
Ja, a te és a hozzád hasonló körmös, cicababas majmoktol lesz ez az oldal egyre szarabb.
Szegény te, szükséged van a programozásra.
Meg be sem forrt a lyukadon a seb már megy baratnozni, szégyen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!