Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

márc. 30. 10:49
 81/140 anonim ***** válasza:
28%
Felnőtt ember, aki gyereket vállalt, nem tudja ezt a kérdést idegenek segítsége nélkül, a szuper párjával megbeszélni?
márc. 30. 14:46
 82/140 anonim ***** válasza:
68%

Itt egy-két válaszolónak üzenem hogy költözzön barlangba a gyerekkel és 18 évig ki se gyertek...vicckategória

Se akkor apuka se menjen sehova mert ő is ugyanolyan szülő mint az anyuka. 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

márc. 30. 14:47
 83/140 anonim ***** válasza:
65%
82-es,dehogy...apuka mehet bárhova. :D Náluk ő nem teljes jogú szülő. Hát ő csak apuka,anyuka szüléstől számítva ki ne merje tenni a lábát 10 percre se.
márc. 30. 14:55
 84/140 anonim ***** válasza:
33%
83, azért ne mondjuk már, hogy egy háromhetesnek az apa és anya pont ugyanaz. És a kérdés ekkora babáról szól.
márc. 30. 14:59
 85/140 anonim ***** válasza:
80%
84, Nem? Hány hónapos/éves gyereknél ugyanaz nálad a 2 szülő?
márc. 30. 15:09
 86/140 anonim ***** válasza:
29%

Normális szülő legyen az apa vagy anya, egy HAROM hetes csecsemő mellől nem megy baratnozni, kocsmazni stb.

Hanem otthon vannak, aztán szóljak egymást, azt, hogy családda váltak.

márc. 30. 15:11
 87/140 anonim ***** válasza:
75%
*szokják - javított a telefon
márc. 30. 15:11
 88/140 anonim ***** válasza:
16%
85, nálunk a férjem nem tudott szoptatni. Nálatok igen?
márc. 30. 15:13
 89/140 anonim ***** válasza:
82%
88 képzeld, lefejt tejjel ő is tud, sőt, bárki :D
márc. 30. 15:18
 90/140 anonim ***** válasza:
77%

Mivel tápszeres volt mindkettő ezért apuka is mindent meg tudott oldani, nem esett nehezére.

Ez nem azt jelenti hogy minden nap otthagytam őket otthon de hetente egyszer 2 hetes kora óta igenis elmegyek egy-egy helyre. Legyen az egy fodrász vagy egy bevásárlás egyedül. A nagyobbat sem tojhatom le, neki is szüksége van a közös programokra ugyanúgy pl egy fagyizni vagy ketten egy mozi, játszótér.

márc. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!