Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

márc. 30. 10:49
 121/140 A kérdező kommentje:
Akkor lehet lapozni a kérdésemtől. :)
márc. 31. 09:31
 122/140 anonim ***** válasza:
16%
117# Hát bocs,de ritka szánalmas vagy,hogy lepasszolod te is..hogy feltöltődj. Netán mellette nem tudsz már? Nincs már szüksége a közelségedre?Attól,hogy nagyobb még ugyanúgy lenne. Na és ilyen ad tanácsot. :)
márc. 31. 10:51
 123/140 anonim ***** válasza:
60%
122# az a "lepasszolas" a férjemnek van 1-2 órára, és általában a "feltöltődés" nekem ilyenkor is a bevásárlás, csak nem a közeli boltban, hanem a sétával fél órára lévő plazaban :D ahol a babának is veszek mindig valamit :) és de, vele is toltodok továbbra is, és de, továbbra is szükségünk van egymás kozelsegere, de ennyit már megengedek magamnak bűntudat nélkül. Barátnő szülinapjára éjszaka továbbra se mennék.
márc. 31. 11:39
 124/140 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy én este megyek, valamint, hogy nem is az volt a kérdés, ki menne és ki nem. :)

A babával pedig még a kórházban összeszoktunk, tényleg úgy érezzük, hogy vele lett teljes az életünk és mintha mindig is itt lett volna. Teljes a rózsaszín köd mindkettőnk részéről, de igen, ehhez bizony az is kell, hogy nem zártuk magunkra az ajtót 6 hétre, hogy van felnőtt társaságom is, vagy hogy a férjem partner mindenben.

márc. 31. 11:43
 125/140 anonim ***** válasza:
123# Irónia nem ment át látom. :D 122# voltam.
márc. 31. 11:47
 126/140 anonim ***** válasza:
31%
123 oké, bezzeg csok meg minden az jól esik, majd nevelni majd neveli az apja meg a nagyszülők, lényeg a lovetta majd dőljön:-D
márc. 31. 12:21
 127/140 anonim ***** válasza:
30%
Hihetetlen, hogy még mindig etetitek ezt a trollt. Nincs még egy ennyire jól beazonosítható kérdésgyáros ezen az oldalon. Kérdező, elismerésem, jó provokáció, és ügyesen pörgeted, mostanában nem sikerültek ilyen jól, de ezt most jól kitaláltad.
márc. 31. 12:59
 128/140 anonim ***** válasza:
83%
127 nem hiszem el hogy ezt egy nő irta. Meg a többi kommentelő is.. Hányinger.
márc. 31. 13:03
 129/140 A kérdező kommentje:

Nem kéne a szuperanyuknak épp ebédeltetni a családot? 🫠

Az is sok mindent elmond, hogy nektek egy szülinapi vacsora, étteremben egyenlő a pucsítással, meg ha apuka is foglalkozik a saját gyerekével, akkor az egyenlő azzal, hogy csak ő neveli (egy 3 hetes gyereken, ugyan mit?).

márc. 31. 13:14
 130/140 anonim ***** válasza:
80%

Hagyd rájuk kérdező.

Itt egyesek a kerítésen se jutnak túl hiába pár hónapos/éves a gyerekük mert annyira nem számíthatnak apucira hogy életük sincs, befásultak és idejönnek vergődni mig a gyerekük alszik.

márc. 31. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!