Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?
A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.
Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.
Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?
Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?
(Igen, első baba. :D)
95, hidd el, elég sokat. Gyerek intenzíven dolgozom, most is van 3 hónapos baba lélegeztetőn RSV fertőzés miatt, de többen vannak akik a sima osztályon vannak, de oxigén támogatás kell még nekik. Egyiküknek szövődményként agyhártya gyulladás alakult ki, ő mesterséges kómában van. Szintén 1 év alatti, nem tudni mennyire károsodott.
De persze, mindenkinek a maga gyereke, azt csinál amit akar, de én egy 0 immunrendszerrel rendelkező újszülött mellől biztos nem mennék el, nehogy hazavigyek valamit, ami rajtam lehet ki se jön, nála meg kórház.
És más, ha egy gyerek megkapta az alap immunizálást, esetleg az anya terhesség alatt oltatta magát RSV ellen.
Bár gondolom, neked hiába magyarázom neked mi a különbség egy 2 éves és egy 3 hetes gyerek immunrendszere között:-) Buksisimi
103as, neked meg jár a buksi simi mert nem törődsz a gyerekeddel, ha meghal majd csinálsz másikat.
És nem tudom te melyik gyerekosztályon voltál, nálunk covid alatt is volt bőven RSV fertőzött. Érdekes egészségügyi dolgozó vagy, ha nem ismered a különbséget egy újszülött és egy kisgyerek immunrendszere között.
És igen, én féltem az enyém, láttunk bent épp elég halált, így lehet az én hibám, de amit lehet próbálok kikerülni. Gondolom te vitted magaddal ügyelni is a gyereket hiszen úgyis mindegy igaz?
Nálunk a gyerekorvosnál és a védőnőnél is fertőtlenítve van normálisan, és külön épületrészben, így nem tudom te milyen proli helyekre jársz, de nálunk egészséges tanácsadásra érkező nem keveredik betegrendelésre érkezővel.
104!
Nem az előző vagyok de ezt még te nézted be!
Nagyvárosi több száz millióból épített új rendelő, ahol a gyerekorvosookon keresztül kell bemenni a vedőnöhöz pl.
És azt nem tudom hogy gondolod hogy a nagyobb gyerek ne menjen suliba vagy apuka dolgozni???
Külön igazgatói kérvénnyel a covid kellős közepén 3!!! NAPRA engedélyezték hogy itthon maradjon a nagyobb lányom a suliból miután hazajöttünk a kórházból...erről ennyit
102!
Akkor az apa se menjen dolgozni nehogy hazavigyen valami gelyvát a munkahelyről? 😂🤷♀️ Okoska
Ezt én nem értem, ha valami történik a gyerekkel, akkor mindegy hol vagy, ha nem bízol a férjedben mindenhogy gond lesz. Ha megbízol, akkor felesleges olyannal sz/patni, hogy ücsörögjön az étterem előtt az autóban a gyerekkel órákig.
Ez elég beteg
Sokan annyira megrekedtetek ott, hogy maradjon a ferj az autoban a gyerekkel. Elolvastatok a kerdest? A FERJ OTLETE VOLT. Nem a kerdezo mondta, hanem a ferje. Megis ugy harapjatok at a kerdezo torkat, hogy o elvarja, meg rakenyszeriti, meg ilyeneket irtatok. Csak olvasni kellene tudni.
“Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!