Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

márc. 30. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/140 anonim ***** válasza:
91%

Mennyi idős?

De amúgy a leglogikusabb megoldás nem szerepel a leírásban, hogy az apja marad vele otthon, mert őt felteszem jobban ismeri, mint a mamát.

márc. 30. 10:54
 2/140 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk első kiruccanásra nem este, alvásidőben mennék pont emiatt.
márc. 30. 10:58
 3/140 A kérdező kommentje:

3 hetes lesz.

Az volt az eredeti terv, hogy a párom marad itthon vele.

("Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, ")

márc. 30. 11:03
 4/140 anonim ***** válasza:
54%
Jézus. 3 hetes gyerek mellől maradnék otthon a seggemen.
márc. 30. 11:08
 5/140 A kérdező kommentje:
3-4 órát leszek távol összvissz, a kocsiúttal együtt. :)
márc. 30. 11:10
 6/140 anonim ***** válasza:
91%
Menj, az apa is képes ellátni a gyereket. Érezd jól magad :)
márc. 30. 11:17
 7/140 anonim ***** válasza:
85%
Maradjon otthon a férjed vele. Azért egy 4 órát illene tudnia vigyázni rá. Ez a parkolóban várakozás egy jó nagy baromság.
márc. 30. 11:17
 8/140 anonim ***** válasza:
31%

Hamar szeretnél kikapcsolódni...

Meg csak 3 hete szultel, már meg is untad az anya szerepét?

Az oké, hogy a férjed ellátja, de azért jó lenne már megérteni, hogy egy három hetes csecsemőknek egyáltalán nem mindegy hogy anya vagy apa van ott vele

Amikor már nagyobb, természetesen maradjon vele az apja, de három hetesen?

Meg este ültetned a 3 hetes gyereket órákon át az autóba?

Van eszed...

Akkor inkább menj el, egyel egy jót, ne legyen távol órákig, max egy órát.

Haar annyira menni akarsz.

márc. 30. 11:20
 9/140 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az a terv. :D

Jó lesz végre kicsit kikapcsolódni.

A férjem igazából ugyanolyan szülő, mint én, mert tényleg mindent csinál a pici körül. Ha kell, etet, ha kell pelenkát cserél, ha fáradt vagyok és pihennék, egyedül megy vele sétálni, az esti fürdetés-etetés-altatás pl. a közös rituáléjuk, kettesben. Szóval nem az van, mint néhány családnál, hogy anya csinál mindent, apa még 2x20 percig elszórakoztatja a gyereket, ha nagyon muszáj. De mégis izgulok, hogy mi van, ha pont akkor lesz rám szükség, mikor házon kívül leszek.

márc. 30. 11:20
 10/140 A kérdező kommentje:

8. válaszoló, egy kis rosszindulatot érzek a válaszodban...

Semmit nem untam meg, imádom a kislányomat, de igen, jó lesz úgy elmenni valahová, hogy nem kell izguljak, felébred-e a baba a babakocsiban, ugye nem pont most lesz éhes, nem kezd sírni, nem kell minden nagyobb szusszanásánál figyeljem, hogy vajon ébredezik-e?

Szóval igen, örülök, hogy egy kicsit lehetek újra úgy felnőtt társaságban, hogy nem anya üzemmódban vagyok végig. Vagy, hogy a barátnőimmel nem az lesz a program, hogy elkísérnek babakocsizni és közben veszünk valahol gyorsan egy kávét.

Ültetni pedig egyáltalán nem szabad egy ekkora babát, akár este van, akár nem. Ha már ilyen magas lóról beszélsz, ennyit tudhatnál!

márc. 30. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!