Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?
A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.
Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.
Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?
Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?
(Igen, első baba. :D)
127# Itt szerintem a te fajtád derült ki elég hamar. :D És akkor még hogy miért is előítéletes az ember veletek...hááát...ekkora gusztustalan stílussal lehúznám magam a wcn a helyedbe. :D Biztos hanyagol apucika. Annyira jó voltál,hogy szétrakd...vagy annyira se.:D röhej. Csak tudod erről nem a kérdező tehet.
130# Ha kamu ha nem,ezt váltja ki nőkből látod. Ordas bunkó 80%-a. De ahogy elnézem még olyan is ide vakkant,akinek gyereke sincs,nem is lesz soha. Nem a kérdező a hibás mégha kamu is és direkt,hanem az aki ennyire tanulatlan, shogy putris,hogy egyszerűen nem tudja elfogadni,hogy más nem ő. És sose tudhatod,hogy akivel elbeszélgetsz anyuka,ilyen jellemhibás vagy esetleg normális.
" Magyarázd eztt azoknak akiket sose csináltak fel. "
Mondjuk, aki ilyet ír, még jó is, hogy "nem csinálták fel" soha. Sanyarú sorsa lenne a gyereknek úgy, hogy anyukának a kapanyél lóg a szájából, minden egyes mondatnál.
134, az ordas bunkók csak jól reagalnak a trollra.
Abban a pillanatban világos volt, hogy a kérdező csak provokál, mikor leírta, hogy az ő férje nem csak 2*20 percre apa...
135-ös,szerintem meg egy normális értékrendű nőből nem fog kiváltani egy db provokáció sem ezt. Maximum azokból,akik alapból putrisak,tanyasiak,parasztosak és stb. Akik alapjáraton is gyengébb képességűek és egyszerűek,mint a kő. Hétköznapi életbe is ilyenek.
Én nem vettem provokációnak tőle ezt a 2x20 percest pl. De lehet azért,mert nálunk sem divatból vagy díszből van a férjem. Nyilván azért hallani,olvasni,hogy sajnos sok analfabéta apuka kerül ki. Itt is minden második sajnos aki feltesz ilyen kérdést ilyen típusú,hogy egy zoknit nem tud feladni. Azt gondolom,aki ezen fennakad és magára veszi,magára ismer és rosszul esik neki. Mert akinél szintén jó otthon a viszony,ezen nem fog kiakadni. Még ha provokáció is.
"Nincs még egy ennyire jól beazonosítható kérdésgyáros ezen az oldalon."
Ugyanezt akartam írni. Mindig visszatér, ugyanez a szöveg, stílus, a szokásos gazdagkislányos kamu gyáros 🤣
Még az is feltűnt, hogy minden kérdésben lánya van, fia sosem volt még 🤣
135
Csak azért veszed fel provokációnak mert nálatok biztos 2×20 percre apuka a párod.. Miért olyan hihetetlen, hogy vannak olyan apukák akik nem bedöglenek a kanapéra amint hazaérnek a munkából és szarnak a gyerekre.? Van a környezetemben ilyen, igy irom ezt a példát. Meg hogy amit tiktokon látok hogy az anya elsem tud menni hajat mosni egy hétig a gyerekektől. Na kérdem én hol az apa??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!