Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első kimenőm lenne, baba...

Első kimenőm lenne, baba maradjon itthon, vagy jöjjenek velem és maradjanak a közelben?

Figyelt kérdés

A szülés óta először fogok egyedül, baba nélkül kimozdulni a jövő héten.

Az eredeti terv az lett volna, hogy a picit a férjem este 7-kor leteszi aludni, én közben elkészülődöm, és 8-ra megyek. Ők pedig maradnak itthon, mert eddigi tapasztalatok alapján a baba 19:00-19:30 között elalszik, és hajnal 5-6-nál hamarabb nem ébred. Emiatt én 8-tól 11-éjfélig maradtam volna.

Viszont tegnap nehezebben aludt el, utána is felébredt egyszer és mi van, ha ez ismétlődik majd és nem leszek itthon?

Férjem felajánlotta azt is, hogy akkor menjünk együtt, amíg én vacsizom, ott vagyok, addig ő a babát őrzi az autóban. Ha pedig bármi gond van, ott lesznek a parkolóban és kiszaladhatok. Édesanyám szerint ne rángassam már a férjemet, meg ültessem ott a kocsiban órákon át, ő is ugyanúgy ellátja a babát, mint én és a picinek is jobb, ha itthon marad. De én meg kicsit nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy tényleg karnyújtásnyira vannak tőlem, nem 20 percre... Vagy túlparázom?

(Igen, első baba. :D)

2024. márc. 30. 10:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/140 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon sok itt az ostoba nő, ez tény. Az ismerősi körömben van olyan is aki a barátnőjére hagyta a babát, mert ő elkísérte az anyukáját orvoshoz, sőt ismerek nem egy olyan vállalkozó anyukát, aki 1 hónapos gyerek mellett már dolgozott. És képzeljétek, mind családcentrikus anya és mellette boldog feleség és nő is.
2024. márc. 30. 13:16
 52/140 anonim ***** válasza:
0%
55# A te anyád,hogy ilyet nevelt,aki viheti tovább a szar mintát. Szerencsétlen gyereket az ilyenektől emelném ki. Valahol tanuljon kultúrát ..
2024. márc. 30. 13:16
 53/140 anonim ***** válasza:
10%

56, amúgy ne zavarjon, hogy nem is nő vagyok...

Ilyen feleség mint te a franciák sem kellene.

Van nekem normális feleségem, szerencsére

2024. márc. 30. 13:17
 54/140 anonim ***** válasza:
11%
Hát van akinek csak a gyakori jut feszültséglevezetésre meg kikapcsolódásra, más meg kijut a házból. 🤷‍♀️😂
 55/140 anonim ***** válasza:
14%
Nincs képzelőerejük. Kibuktak a suliból,kinyomtak egy gyereket és ennyi a tudomány. Ezzel próbálnak vitába szállnk. Normális ember felfogja,ők nem.
 56/140 anonim ***** válasza:
21%
59# Akkor végképp szar lehet neked az igénytelenségben. :) Ha nálad egy átlag köröm is cicababát jelent.
2024. márc. 30. 13:18
 57/140 anonim ***** válasza:
80%

Mit vergődsz akkor ebben a kategóriában. Menj foglalkozz a normális feleségeddel.Ja nincs is.

2024. márc. 30. 13:19
 58/140 anonim ***** válasza:
79%
59 jah hát így már érthető, tipik hímsoviniszta f*sz vagy, aki szerint a nőnek a konyhában a helye meg a gyerekek mellett, a pasi meg nyugodtan haverozhat és még pelenkát se cserélt soha az életben. Őszintén sajnálom a feleséged
 59/140 anonim ***** válasza:
90%
Bár gondolom mennyi fickó tolong itt haha.
 60/140 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy mivel gyerekem lett, már nem csak a szabadidőm lett közügy egyesek szerint, hanem az is, hogyan táplálom a SAJÁT gyerekemet, hogyan szülök, és még az is, hogy milyen a körmöm... :D

Valami hihetetlen, hogy páran képtelenek a saját életükkel foglalkozni.

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!