Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?
Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.
Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.
Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.
"köszönöd nem vagy éhes"
Hát te sem igazán tudsz szöveget értelmezni :/
Már hogy ne lennék éhes?:) Mindíg az vagyok:D
De leírom mégegyszer,fogytam eddig 20+ kg-ot kb már csak 4-5kg van hátra a "tökélyhez". Normális diétán vagyok,sok csirkemell,csirkemellsonka,tojásfehérje,zöldségek,soványtúró,zabpehely,zabkorpa stb és kalóriaszámolás. Nem koplalok.
De van mikor e mellett is úgy rámjön a falhatnék ezekből a "finom" kajákból ami körülöttem van,hogy nem bírok magammal. Persze mikor már közben eszem átfut az agyamon hogy "bas*ki mitcsinálok én" és ekkor jön az a bizonyos vissza útja a kajának. De az íz amit kívánok az meg volt. Helyette ezután megeszem normálisan a csirkemell adagomat.
Most is már megint mivan,itt van 2 kimaradt lángos,lekváros fánk és a kedvenc kínai kajám lesz a ebéd,ami persze tocsog a zsírban :/ Hogy rágcsáljam így a tetves répámat mikor érzem a lángos illatát?
Persze önfegyelem..haha mondani könnyű,Fél év után már kivagyok az önfegyelemtől...
Mit nem lehet érteni azon, hogy "köszönöd, nem vagy éhes"? Vagy nálatok nem használják ezt a kifejezést? Mindenki elvonul kiköpni, ha már nem bír enni?
Ha meg éhes vagy, mi a ráknak nem eszel? Tudod, azért eszünk, hogy éljünk, és az éhségérzet egy riasztás, hogy ideje enni.
Beteg vagy, hogy diétán vagy? Lehet normálisan is étkezni, az nem azt jelenti, hogy három tányér marhapörköltet kell minden étkezéskor betolni. Lehet lángost is enni meg hagymás-rostélyost. Egy dolgot tarts észben: MÉRTÉK. A mérték egy olyan mennyiség, ami nem több és nem kevesebb, annál, amit egy étkezés alkalmával meg kell enni.
És mit nem lehet azon érteni hogy nem az a baj hogy már nem vagyok éhes,hanem az hogy éhes vagyok? Vagyis inkább kívános.
A mérték...Tudod ha reggelire megeszek egy lángost,ebédre ezt a kínait. Csak ennyivel már majdhogynem túllépem a kalóriaértékemet és ráadásul még éhes is maradok.
Annyi kalóriából amik ezek tartalmaznak már rengeteg pl csirkemellet ehetek,amitől jól lakok ugye de az élvezeti értéke nulla a lángoshoz képest. Így megmarad a kívánósságom...
Komolyan mondom, hogy nem vagytok normálisak.
Ti, akik azt írják, hogy ez rohadtul pazarlás. Mond már meg, szerinted miért az?
Nem mindegy, hogy megeszi vagy kidobja?
Megeszi ---> kiszarja, lemegy a wc-n. Odatudod adni a rászorulóknak? NEM.
Kidobja miután megrágta ---> lehúzza a wc-n. odatudod adni a rászorulóknak? NEM.
Ha így is-úgy is BEVESZI A SZÁJÁBA, nem mindegy, hogy mi lesz a kajával? Nem tudja senki másnak továbbítani, sem az Afrikában élő kisgyerekeknek, sem a koldusnak, mert már használhatatlan.
Ő meg bizony beveszi a szájába. Csak nem le, hanem vissza a tányérba megy a kaja. Miért? Mert nem bír neki ellenállni.
Ha cigizel és leakarsz szokni tudod milyen érzés.
Ha alkoholista vagy és leakarsz szokni tudod milyen érzés.
Ha elvered a pénzt és errőlleakarsz szokni tudod milyen érzés.
Ha bármi másban leakarsz szokni valamiről tudod milyen érzés.
Leírta, hogy normálisan étkezik. Megvan az aminek meg kell lennie benne. Az, hogy "nem eszik" meg egy süteményt, nektek az most miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!