Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?
Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.
Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.
Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.
Gratula a 20-hoz.
De ez attól még beteges.
Nincs más, zárkózz el, attól még, hogy a szomszédban van az iroda, megteheted - becsukod az ajtót, és kész.
Ja és ahelyett, hogy mentegeted magad, inkább elgondolkozhatnál a válaszokon, amiket kaptál.
Ha meg szerinted ez tök normális, egészséges és rendben van, és úgysem érdekel más véleménye, akkor nem kell itt kérdezősködni. Ha úgyis letojod a segítő szándékú embereket...
anorexiás vagy és testképzavarod van--->tehát tök mindegy, mit látsz a tükörben
tedd ide fel a képed és megmondjuk kell-e fogynod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!