Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már beteges? Csinál ilyet...

Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?

Figyelt kérdés

Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.

Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.

Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.

2011. aug. 19. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
71%
23 éves vagyok és külön háztartásom van. És épp főzeléket csinálok magamnak miközben a barátomnak sült krumplit fogok. és? tegnap este itt zabálta előttem a chipset. és? érdekel valakit???????? magadnak kell legyőzni hogy megtudd állni. ahogy írták néha egy keveset ehetsz és annyi. gondolkodj el mert tönkre fogod tenni az egészséged.. ebből bulémia is lehet.
2011. aug. 19. 11:49
 22/77 anonim ***** válasza:

Ha felnőtt vagy, akkor tudni kell nemet mondani, meg számolni is. Ha ide be tudtad írni a kérdést, tudsz keresni a neten oldalakat, ahol ki tudod számolni, hogy miben mennyi kalória van, és meg tudod becsülni, hogy mennyi oldalast ehetsz.

De hogy ne kelljen erölködnöd, itt van egy, még készételek is vannak rajta:

[link]

Mellesleg heti fél kilót normális fogyni - de ezt sem tudod. Máris többet ehetnél.

Meg ha többet mozognál, az 1200 kalória lehetne 1400.

Abnormális az egész gondolkodásod.

De ahhoz túl buta vagy, hogy felismerd a problémát és segítséget kérj, ez messziről ordít.

2011. aug. 19. 11:50
 23/77 anonim ***** válasza:
100%

""okosan" főznék. Kalóriaszegény ételeket és sütiket."

Ez nem az okosságról szól, nem kell mindentől eltiltani magad, hogy verhesd a melled, hogy "egészségesen" táplálkozol, és kalóriaszegény ételeket eszel.

2011. aug. 19. 11:50
 24/77 anonim ***** válasza:
100%
ez már étkezési rendellensség. az anorexiások félnek az ilyen kajáktól mivel nem tudják mennyi kalória van benne és félnek hogy elveszítik a kontrolt. náluk vannak az ugynevezett konfort ételek amiket mernek enni, és azon kívül semmit. keress fel egy orvost minél előbb mert most még mókás meg jópofa lehet ez a dolog számodra de később az életedbe is kerülhet mert egyre rosszabb lesz, egyre több ételt fogsz kizárni.
2011. aug. 19. 11:55
 25/77 A kérdező kommentje:

Ismerem a kalóriatáblázatokat,de a készételekkel kitörölhetem a seggem, mert mindenki máshogy készít mindent!

A munkám ide köt mert itt van az irodám,mellettünk. Erről ennyit -.-"

2011. aug. 19. 11:56
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán mennyit akarsz fogyni? Nem mindegy, hogy 25 kilótól kéne megszabadulnod, vagy épp felkúszott 4 kiló plusz...
2011. aug. 19. 11:57
 27/77 anonim ***** válasza:
79%
nézd, akárhány éves vagy, ha az én gyerekem lennél és a kaját, amire költök kiköpdösnéd, akkor nem sokáig laknál nálam, de még az is lehet, hogy egy akkora pofont is lekennék, hogy a fal adná a másikat
2011. aug. 19. 11:59
 28/77 A kérdező kommentje:
Eddig több mint egy huszast fogytam de hátra van még 5kg. Ha elkezdenék hízni ne adj isten,én kiborulnék,mert rengeteg munkám van ebben a -23kgban.Ezért is félek sütizni. Sportolni meg sportolok napi 40-60 percet kardiózok.
2011. aug. 19. 12:00
 29/77 anonim ***** válasza:
adataid? mit sportolsz pontosan?
2011. aug. 19. 12:03
 30/77 anonim ***** válasza:
Beteges félelem a hízástól nagyobb súlyveszteség után, étel kiköpködése. Egyenes úton vagy az anorexia felé. Nálam is így kezdődött.
2011. aug. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!