Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?
Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.
Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.
Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.
Ez mekkora hülyeség és még milyen olcsó kifogás is, h az orrod előtt a kaja és nem birod ki, h ne egyél belőle... pfff... én is diétázom ( szerintem sokkal durvábban mint te ) és ugyan külön háztartásban élek, mégis vannak lakótársaim akik amikor otthnon vannak állandoan zabálják a nutellától elkezdve túrós gombocon keresztul a csülökig.. mégsem csinálok ilyen degenerált dolgokat mint te.. megrágod majd kiköpöd ?? nem hogy csak gusztustalan, de egyenesen felháborító is ! Több ezren sírják magukat álomba az éhség miatt, korgó gyomorral ülnek az iskolapadban, szédülnek és remegnek mert a szervezetük nem kap sajnos elég tápanyagot.. Gondolkozz már ! Ha tényleg diétázni akarsz basszus akkor nem zabálsz és kész.. ha szépen eszel, többször keveset, akkor elhiheted nem fogsz megdagadni. ha meg már most is tulsulyos vagy, akkor a lejobb az ha el kezdesz sportolni valamit, akarmit... csipegess napkozben este 6 utan meg lehetoleg ne kezdj el két kézzel diszno modra falni.
És a válasz a kérdésedre, miszerint beteges e , már el is mondtam: nem, egyaltalan nem beteges , EZ ABNORMÁLIS !!!
23 L
Oh, semmi probléma, ez teljesen normális! Mindenki ezt csinálja... Valóban. Hmmm.
Ugye tudod, hogy problémáid vannak? Méghozzá elég nagy problémáid?
Amúgy megteheted azt is, hogy nem a családdal eszel, hanem elmész valahová, ahol nem zsírban tocsogó vöröshúst tálalnak fel. Esetleg.
És nyeld le, ha már a szádba vetted azt a falatot! A sütikről meg: ha nagyon nem akarsz enni belőle, ne vegyél róla tudomást. És nem érdekel, hogy egész nap az orrod előtt van!) Gondolj bele abba, hogy másoknak az a falat mondhatni egyheti adag...
Miután pedig leadtad azt az 5 kg-t, keress egy pszichológust, aki lehetőleg nem kártyán nyerte a diplomáját. (Csak mondom, ez nem gúnyolódás! A pszichomókusok nem dísznek vannak. Bármennyire meglepő, nem "ciki" segítséget kérni tőlük.)
Remélem,hogy a faterod egyszer rajtakap,hogy köpködöd az ételt és lekever egy akkorát,hogy helyrerázódik az agyad.
Ha meg normálisan gondolkoznál,sportolnál,lenne valamennyi önfegyelmed,célod,akkor nem egész nap a süteményen járna az agyad.
Aha igen. Ez beteges. Ez nem az anorexia, ez már a bulímia kezdeti státusza.
Vagy edd meg vagy ne vedd a szádba. A legtöbben itt nem tudjuk elképzelni, milyen az ha hazamész (már ha van otthonod) és nem az van hogy visítok anyámnak hogy gumicukrot kérek brokkoli helyett, hanem nem tudsz semmit enni, akár napokig is. Ezekbe azért gondolj bele, mielőtt a pihepuha fehér kenyeredet rágcsálnád meg köpdösnéd, miközben ezrek vannak akik egy falat száraz kenyérért tépik szét egymást!!!
Inkább szorítsd össze a fogad próbáld kiszámolni mégis kb hány kalória lehet egy szelet fehér kenyér vagy ilyesmi, aztán menj el futni. Félóra elég, akkor indul be a zsírégetés, de persze minél több annál jobb!
Erről a kajaköpdösésről pedig szokj le, de sürgősen, egyrészt a saját egészséged érdekében mert előbb utóbb elvéted a határt, másrészt pedig gobndolj azokra akik éheznek! Tudom ez idegesítő duma, mert engem is mindig ezzel dumáltak amikor nem akartam valamit megenni MERT NEM FÉRT BELÉM, de nem azért mert megforgattam a számban aztán kiköpködtem.
Amijkor úgy érzed ellenállhatatlan vágyad van egy szeelet stire vagy hasonló akkor egyél egy falatot és kész!!!
Ezen gondolkozz el, hidd el a célom nem a kioktatás hanem a te egészséged számít nekem még így ismeretlenül látatlanba is!!
Mielőtt elkezdene okoskodni pár ember,olvassa már végig hogy minden nap sportolok 60percet és normálisan diétázok,de már hányok a csirkemell-zab-túró-joghurt párosításoktól.
Látom a válság meg mindenkinek elborítja az agyát! Nem is tudom,aki meg azzal jön hogy éheznek mások,azoktól kérdezem én hogy segítettek e már valaha valakin,mert ha nem akkor küldjenek pénzt és kaját a rászorulóknak ha már ennyire anyáskodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!