Ugye, hogy ez nem beteges? Mindenki így csinálja, nem?
A barátaim szerint beteges az,amit csinálok. Annyi az egész,hogy számolom a kalóriákat. Pl. megkínáltak jegeskávéval vagy alkohollal,nem fogadtam el,mert sok benne a kalória. Vagy ha voltunk valahol,és zsíros volt a kaja,akkor nem ettem meg. Ha valamilyen buliba megyünk,akkor előtte nem eszem 4-5 órával(közben sem),hogy lapos maradjon a hasam. Ha strandra megyünk,akkor aznap semmit sem eszem. Heti 4x-5x járok konditerembe.
De aki fogyni szeretne,az így csinálja,nem? Számolja a kalóriákat,sokat mozog stb.
Jaj,és szerintük koplalok..Pedig normálisan étkezem,pl. mai nap eddig:
reggeli : 80 g tk kenyér vajjal és zöldségekkel
tízórai : - , nem voltam éhes
ebéd : 10 ek. brokkoli krémleves, spenót zöldségfasírttal és 1 barack desszertként
uzsonna : spenót zöldségfasírttal (terv)
vacsora : - , buliba megyünk
+ hajnalban (4 körül) megettem egy joghurtot,mert szédültem és nagyon fájt a hasam..szintén bulizni voltunk tehát 12 óráig nem ettem
Ti is így csináljatok,nem?
171-2 cm/57-58 kg
Az egy dolog, hogy számolod a kalóriákat, de amit csinálsz az túlzás.
"Jaj,és szerintük koplalok.."
"Ha strandra megyünk,akkor aznap semmit sem eszem."
Na ez mi, ha nem koplalás?
Szerintem ez nem normális,és igen is koplalsz. Ja és szerintem nem is kellene fogynod.
Igaza van a barátaidnak,már túlzásba viszed.
Dehogynem koplalgatsz.
3 óránként kell enni,főleg diéta alatt.
Nálad meg vannak 5-12 órás kihagyások és nem alvás közben.
A fehérje megvonás meg a lehető legnagyobb öngól,amit a tested a feszesség ellen elkövethetsz.
Igaza van a barátaidnak,nem értesz hozzá és idővesztegető,önkínzó butaság amit csinálsz.
Gyönyörű út vezet az anorexiához. Sebaj, majd elfogysz, és a kórházban felhizlalnak.
Ja, és megnyugtatlak: masszívan koplalsz, és BETEG vagy, de te tudod!
Persze, h nem normális amit csinálsz, és ezt te is tudod! Mániákus diétázó lehetsz, és most gondolom hallani (olvasni) akarod, h "jaj, milyen keveset eszel".
80 g kenyér, 10 evőkanál leves...normál esetben ilyeneket senki sem mér, számol.
Ebédre még simán ehetnél többet, sztem még reggelire is.
Nekem is voltak ilyen időszakaim, de a magasságodhoz tényleg semmi szükség erre a koplalás szerű izére, strandon én sem nagyon tudtam ennyi, m teli hassal se napozni, se úszni, se ugrálni nem lehet, de én úgy indultam el hogy ettem, + főtt kukit, vagy valami gyümit vagy ilyesmit azért ettem.
Hát én ilyet nem csinálok, hogy ha buliba vagy strandra megyek, akkor aznap nem eszek semmit, vagy előtte x órával.
Én is mániákus vagyok, de te még rajtam is túlteszel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!