Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már beteges? Csinál ilyet...

Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?

Figyelt kérdés

Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.

Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.

Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.

2011. aug. 19. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
71%

A pazarlás beteges, és a világ pusztulásához vezető.

Ne csináld. Önfegyelem erősítés kell.

2011. aug. 19. 11:37
 12/77 A kérdező kommentje:
Az orvosi lexikon szerint amúgyis 1200kcal kellene heti 1kg fogyáshoz!
 13/77 anonim ***** válasza:
90%

Másnak is nehéz. Hülyeség, ha külön háztartásod lesz duma. akkor a párodnak megtiltasz mindenféle bűnös kaját?

Rohadt nagy tévedésben élsz, mert akkor neked kell még megsütni is neki a sütit, vagy az oldalast meg a többit.

Heti egyszer simán ehetsz, nem hízol, nem éhezel ki. Ezt a köpködést meg felejtsd el. A kocsisok szoktak köpködni.Az asztal társaid nem látják?

14/77 anonim ***** válasza:
79%
Ha havi többszázezret fizetsz be az államnak, akkor elég jó jövedelmed lehet. Na hajrá, költözz külön és nem kell anyád süteményét nézned.
2011. aug. 19. 11:38
 15/77 A kérdező kommentje:
Valamennyi sütit megeszek néha, de az hogy egésznap ott vannak az orrom előtt...na az kész.
2011. aug. 19. 11:38
 16/77 anonim ***** válasza:

utolsó

Mondtam már hogy akkor is kapcsolatba kerül a sütivel.

2011. aug. 19. 11:39
 17/77 A kérdező kommentje:

Ha külön háztartásom lenne,akkor "okosan" főznék. Kalóriaszegény ételeket és sütiket.

Egy háztartást meg amúgysem tudnék jelenleg vezetni mivel az időm túlnyomó részét a munkám tölti ki.

Mielőtt még kapnám az ívet,ma szabim van mert holnap dolgoznom kell:)

2011. aug. 19. 11:42
 18/77 anonim ***** válasza:
kor/kg/cm?
2011. aug. 19. 11:44
 19/77 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz egész nap a sütiket nézegetni, amik az orrod előtt vannak?

Mégiscsak tini lehetsz...

Foglald el magad, menj el otthonról, mozogj stb.

2011. aug. 19. 11:46
 20/77 anonim ***** válasza:
71%

Az én családom is zsírosan eszik, csomó édességet, sütiket, csipszet stb stb. Folyamatosan ott van az orrom előtt, érdekes módon mégsem kezdem el rágcsálni és kiköpni. Miért? Mert ezek egészségtelen kaják, ha mondjuk testalkatom miatt nem tudnék hízni tőlük, akkor sem ennék belőlük. Nem kívánom, nincs szükségem rá. Az én életmódomba nem fér bele.

Ezért irkálom itt mindig, hogy nem fogyózni kell, hanem életmódot váltani. Ha befejezed a diétát, akkor meg majd ráveted magad az összes ilyen cuccra? Mert ezek szerint már most sem tudod megállni, hogy kapcsolatba kerülj velük. Ez elfojtás - pszichológiai értelemben, ami majd robbanva tör a felszínre, zabálni kezdesz. Ha úgy érzed, szeretnél ilyet enni, akkor hetente 1-2alkalommal belefér, ha egyébként normális az étrended és sportolsz mellette.

2011. aug. 19. 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!