Ez lehet beteges vagy nagyobb probléma? (többi lent)
én megértelek én is ilyen vagyok kamaszkoromban túlsúlyos voltam 70 kg (160 centi) de valahogy romlott az étványam középsuli alatt és fogytam közel 20 kg-ót...persze azóta visszajött pár kg 3-4 de úgy jól néztem ki..és mikor tavaly így..picit normál módon étkeztem elértem a 60 kg-ót akkor mondtam megálljt azóta visszafogytam de állandóan ezzel vagyok elfoglalva..mondhatni betegesen félek az elhízástól..tornázok is és rettentő keveset eszek de ennek ellenére mindig azon vagyok kiakadva hogy már rég 50 alatt lenne ha más enne ennyit mint én..nekem meg ilyen az alkatom állandan oda kell figyelnem és csak így tarthatom meg a számomra ideális testsúlyom..és amúgy én is a hasamra vagyok rákattanva:D :S sajnos.. a párom teljesen idiótának néz néha .. de ő nem érti hogy nem akarok kövér lenni újra.. (a családomban mindenki küzd a túlsúllyal a kisebb tesóm leszámítva) úgyhogy büszke vagyok magamra amiért én nem álltam be közéjük..de bosszantó hogy aránytalanul meg kell szenvednem ezért az alakért
habár beleszokik az ember..immár 6 éve nem eszek "rendesen" (szerencsés vagyok mert amúgyis hányingerem van az édességektől) de picit fáj hogy a normális ételekről is le kell mondanom.. mint a tésztafélék
szóval nem vagy egyedül.. mert én is meg vagyok kattanva ha a hasamról van szó
Felüléssel nem fogsz fogyni, csak még nagyobb hasad lesz tőle.
Inkább kocogj napi 45-50 percet - ha azt mondod nincs időd, akkor pedig hízz, és ne nyavalyogj. VAN IDŐD RÁ! Mindenre van idő, csak akarni kell.
Egyél kevesebbet, de rendszeresen, sok gyümölccsel, és kerüld a zsírokat, sok ch-t.
Nah vannak sors társak ezt jó hallani olvasni:) De amugy meg ilyen Bulimia meg anorexia szal egyéb divatbetegségek nálam szóba se jönnek mert egyszerűen nem menne meg áhhh...szal nem:) De akkor csak nem vagyok bolond:)
ÖöÖöÖ ki mondta hogy csak felüléseket végzek???
Meg amúgy is ha nincs idő akkor nincs..és ha neked ez nyavajgás akkor köszi nem érdekel a véleményed:)
Aha..fussak.. asztmával:) Köszi puszi nem megyen:)
De amúgy egészségesen étkezem...a fogyókúrákból a vízdiétákból lassan egyetemi disszertáció is megy:D
Jó, bocsesz, asztmával ne fuss, de gyors séta? Az sztem nem bajos.
Vagy ha tudsz, táncolj, vagy csak kalimpálj a lábaddal, mint mikor vízben tempózol. Vagy ússz, ha tudsz.
Úszni azt szoktam hétvégente és van táncprogramom is:)
ÖöÖ én amikor 65-67 kg voltam az nekem tökéletes volt:) álomnőnek éreztem magam:) de hát most...szóval most már nem...és nekem az a fontos,hogy magam elfogadjam..a pasik nem érdekelnek mert van egy:) Vagyis már vőlegényem:) Szóval csak a magam érdekében akarom visszanyerni a versenysúlyom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!