Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lelki probléma miatt folyamato...

Lelki probléma miatt folyamatosan eszem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy pár hónapja elkezdtem egészségesen étkezni és sportolni, fogytam 10 kilót. De mostanában nagyon nem vagyok jól, és nem tudok mit csinálni, mint folyamatosan tömni magam...borzasztóan sokat ettem az utóbbi egy hétben és nagyon bánom, de nem tudom, mit tehetnék helyette. Tudom, hogy az evés nem menekvés, és ennyi hónap után már lehetne annyi eszem, hogy ne falok be mindent, de egyszerűen ezt nem tudom semmivel helyettesíteni...

Amíg nem jönnek rendbe a dolgok, mit csináljak evés helyett, amikor rámjön a "sírhatnék"?

2011. ápr. 19. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
velem is ez a baj:S Az a lényeg,hogy eltereld a "hasadról" a figyelmet és ne gondolj sokat az evésre,csak meglegyen a napi ötszöri étkezés.Ha már rászoktál a nagy adagokra akkor minden nap próbálj kevesebbet enni.És fontos,hogy ne unatkozz ugyanis engem az unatkozás is evésre késztet és ha egyedül vagyok akkor is.Foglald el magad,legyél a barátaiddal,egy jó kis este a barátokkal vagy filmnézés nálam segített:D
2011. ápr. 19. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Először a problémádra kell megoldást keresni,addig előbb-utóbb úgyis az evésnél kötsz ki,hiába tereled el a figyelmedet.Ha az unatkozás/lelki problémák miatt van,és csak a rágcsálásra van szükséged,egyél gyümölcsöt vagy olyan dolgokat,amik kevésbé hizlalnak.Próbáld meg szem előtt tartani,milyen csinos voltál -10 kilóval,motiváld magad,tűzz ki magad elé célokat.De ne feledd,a problémából ered ez az egész,valamit kompenzálsz.Ezt a tényezőt kell megszüntetni.
2011. ápr. 19. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy édesre gerjedsz vagy sósra, ha chipset eszel akkor tök jó lehet helyette ha csinálsz kígyóuborkából egy nagy tál salátát vékonyra vágva jó sósan és egyenként eleszed mint a chipset, mondjuk a só nem jó tudod mert vérnyomásod emeli hosszútávon meg vizet raktároz meg éhes leszel töle mert savat csinál, de átmenetileg jó... ha meg az édesre akkor csinálj valami édesítőszeres dolgot vagy vegyél édesítőszeres cukorkát és szopogasd vagy rágózz vagy light üdítőt igyál de ezek is károsak! a legjobb ha letisztázod magadban és rájössz hogy ez nem megoldás és ha eszel és eszel és visszajön csak még pocsékabbul fogod magad érezni és egy ördögi kör ez az egész! Főleg ha fiú miatt vagy rosszul akkor biztos nem az a megoldás hogy felhízlalod magad hanem hogy maradsz szépen tartod a súlyod és majd megbánja hogy egy ilyen jó csajt hagyott ki!
2011. ápr. 19. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha rádjön a sírhatnék, sírd ki magad, attól jobban fogod érezni magad, mert kijött belőled.

ha ennél valamit igyál meg előtte egy pohár bubis vizet vagy citromos vizet , elveszi az étvágyad.

attól, hogy eszel nem oldódik meg semmi, de ezt te is tudod.

2011. ápr. 20. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:

El tudom kepzelni h milyen rajtam volt olyan jo 15-16 kb felesleg abbol leadtam 5ot es utana ramjott az ehetnek de en ah csak tudtam nemet mondtam nki.

Most folytatom a fogyokurat mar 1 hete rendben vagyok es ugy csinalom h amennyit csak lehet nem vagyok otthon, kint vagyok valamerre baratokkal mozogni v vlmi es igy elterelodik a gondolatom a kajarol:P

2011. ápr. 22. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:

én az órát figyelem olyankor

3 óránként eszek úgy kibírható ha látod hogy fél vagy 1 óra van még hátra

2011. ápr. 22. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben együtt érzek.

Én is ilyen vagyok. De muszáj erőt venni magamon. Nálam az működik, ha nagy nehezen összeszedem magam, bedobok egy erős kávét, és elkezdek mozogni valamit. Utána sokkal jobban érzem magam, és nem vagyok éhes. Ez a holtpont, ha ezen átlendülök, utána már könnyebben kezdek el mozogni, és az evéskényszeremet mozgásban élem ki. Például berakok valami jó kis tuctuc zenét max hangerőre, és elkezdek tekerni a szobabringán:D Az első 20 perc maga a kínszenvedés, legszívesebben futnék a hűtőhözxD De aztán egyszer csak elmúlik, és onnantól tök jó:) ha van elég energiám, akkor még egy Rubint Réka tornát is megcsinálok. Aztán bedobok egy fehérjeturmixot, és sínen vagyok:D A következő depresszióig legalábbis:S Az a gond, hogy nálam is van, amikor hetekig gyűjtöm az energiámat, hogy megint elkezdjek mozogni.

2011. ápr. 22. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Kezdek kilábalni a folyamatos zabálásból, remélem, tényleg sikerül megfékeznem magam. Nektek is (további) sok sikert!
2011. ápr. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!