Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Probléma ha több kalóriát...

Probléma ha több kalóriát égetek el mint amennyit aznap megeszem?

Figyelt kérdés

Pl. a mai napom evésben:

reggeli:3 tojásfehérjéből rántotta, paradicsommal

uzsonna: alma, körte, répa, ananász lepréselve

ebéd: 1 soja joghurt, 1 alma és 1 barack (tudom kevés de a munkába nem volt időm enni rendes főételt)

vacsora: egy nagy adag tonhal saláta (jégsaláta, répa, paradicsom, paprika, olívaolajos tonhal, só, bors)

Mellette sok víz!

A napi edzésem: reggel 1 óra spining(KB.700 KCAL), este 7,5 km gyors gyaloglás-futás kombinációja ( 829KCAL).

Viszont nem vagyok éhes, nem baj ha nem eszem többet de ezt az edzés intenzitást folytatom?

2011. jún. 2. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:

A mozgás rész az csodálatos. Dícséretre méltó dolog, ha egy embernek van akaratereje és elhatározottsága mozogni. Pacsi érte.

Az étkezésed viszont nem áll két lábon. Tanácsolom némi további sovány hús (csirkemell, halak) hozzáadását.

2011. jún. 2. 05:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de tiszta h.lye vagy! Ez neked kaja??? Talán 400 kcal, az pedig lóf@.sz. Nem baj, folytasd csak, max. jól hazavágod a szervezeted. Sebaj, a kórházban majd helyre tesznek - ha tudnak.
2011. jún. 2. 06:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kategóriából kiindulva fogyókúrázol. A fogyókúrázás lényege, hogy több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Tehát ebből a szempontból nem probléma, minden diéta erről szól.

Az étrended elég spártai, egyébként, gondolom szándékosan hagyod ki a szénhidrátot, de ennyi mozgás mellett nem csak az, hanem még fehérje is bőven elférne benne.

2011. jún. 2. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen ám, de bele kéne számítani az alapanyagcserédet. Nem csak azzal égetsz el kalóriákat, hogy sportolsz, hanem a puszta létezéssel is.

Hogy életben maradj, kortól, nemtől és aktivitástól függően változik az ún. alapanyagcsere, mondjuk kb 1300-1500-1700kcal. Te még ennyit sem viszel be, és még sporttal elégetsz 700-at (fogjuk rá, hogy annyit, amennyit megettél, bár a kaják alapján nincs annyi.)

Azaz minimum 1300kcal mínuszban vagy naponta (!), kb mintha semmit sem ennél. Szerinted ha ezt folyamatosan csinálod, mennyi idő kell a szervezetednek, hogy beadja a kulcsot, és huss, meghalsz? Megsúgom: nem olyan sok.

2011. jún. 2. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szokott fájni a fejed? Én egyszer csináltam ilyen kajálással végig egy edzős napot és egész nap fájt a fejem. Van egy barátnőm aki ugyan ezt csinálja mint te,napi 3órát edz kb. alig eszik valamit,izomzata egyáltalán nem maradt és kórházban ápolják anorexiával:( Azt se felejtsd el,hogy a fehérje beépüléséhez szénhidrát is kell! Legalább a joghurtba tegyél egy kis zabkorpát+sovány húsok!Nem akartalak leb@szni,de nem akarom,hogy úgy járj mint a barátnőm!
2011. jún. 2. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
a kcal égetést mivel mérted? 1óra alatt nem lehet elégetni 700kcalt
2011. jún. 2. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat! Eleinte a sokat fajt a fejem, most mar nem szokott. De akkor megprobalok jobban oda figyelni az evesre bar van amikor tobb kaloriat eszem es feherjet, sokszor eszem ebedre 15 dkg csirkemellet, tegnap pont nem... Es a kaloria meros oraval mertem illetve az iphonokban van egy nike+ menu ami osszekotettesben van a cipidben levo szenzorral illetve a karodon levo pulzusmerovel es igy tudtam merni ami az interneten talalt osszes leira szerint 95%-an mer. Attol nem tartok, hogy anorexias leszek, mert annal jobban szeretem a hasam illetve a sulyom is eleg messze al ettol!!
2011. jún. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!