Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez tényleg beteges már?

Ez tényleg beteges már?

Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem el fogyózni,azóta több,mint 26 kg lement.Most vagyok úgy 172-175 cm és hozzá 54-55 kg.Már mindenki azt mondja,hogy ilyen sovány vagyok,meg olyan sovány,de én egyszerűen nem látom magam annak.Nem azt mondom,hogy kövér vagyok,de egyszerűen nem látom magam olyan soványnak,mint mondjuk az egyik lány az osztályból,akit nagyon annak tartok.Közben pedig már voltunk osztályilag is ruhát varratni és a méretein ugyanakkorák(nekem egy centivel többek,kivéve fenék,mert az kisebb.)Mindenki azt mondja,hogy ez már beteges,kivéve egy embert aki viszont azt mondta h a mai lányok körében ez normál testalkat.Ez akkor már betegs vagy mi?:S
2011. máj. 9. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon vékony lehetsz, nehogy tovább fogyj, ha még mindig kövérnek látod magad akkor az már beteges.
2011. máj. 9. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
ez az ideális magasság és súly egy modellnek. Az hogy ezt ki hívja betegesnek, az egyénfüggő. Ha te jól érzed magad, nem éhezel meg semmi akkor nem beteges
2011. máj. 9. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!