Egyre türelmetlenebb vagyok már, és alig várom hogy vége legyen. A nap minden órájában szinte minden percében csak arra gondolok hogy mikor érem már el a célom. Ez nem beteges? :-S
Figyelt kérdés
Régóta fogyózom, eddig sikerült 14 kilótól megszabadulnom, 3-4 ruhaméretet fogytam, még 8-9 kg-ot kell fogyjak, hogy elérjem az átlag súlyom. De egyszerüen már annyira türelmetlen vagyok, főleg most hogy belassult a fogyás, és jó ha heti 60-70 deka lemegy. Mindig ezen jár az eszem :S . Ez nem beteges már? (Soha nem fogyóztam még, ez az első, és remélem egyben utolsó is lesz! )2011. júl. 13. 14:28
1/6 A kérdező kommentje:
Már a türelmem és a kitartásom kezd a végéhez járni.
2011. júl. 13. 14:30
2/6 anonim válasza:
én nem tudok neked segíteni, mert szerintem ha fogytál akkor biztos hogy jól csinálod.Szerintem nem beteges.Talán egy kicsit kifogytál az akaraterőből.Sok szerencsét a továbbiakhoz...csak ne vidd túlzásba.
3/6 anonim válasza:
Szerintem természetes ha minél előbb le akarsz fogyni. Egyébként minél kevesebb a testzsír, annál nehezebb fogyni. Egy idő után lelassul, és hát sokan itt adják fel. Pedig nem kéne, ha nem adod fel, le fogsz fogyni.
4/6 anonim válasza:
az nem jó ha sokat görcsölsz ezen.. nekem akkor mindig visszaszokott jönni mert nem bírtam ki, de ha nem gondoltam rá hanem lefoglaltam magam, akkor sokkkal könnyebb volt.
5/6 anonim válasza:
nem az:))
amúgy te még mindig jobb vagy,én eddig amikor fogyóztam,a legtöbb idő amit kibírtam,2 nap volt.
tudom hogy türelmetlen vagyok,de akkor is ,én gyorsan akarok fogyni,hameg nem megy,akkor hagyom a pitsába az egészet :S
13L
6/6 anonim válasza:
Ne aggódj!Mindig gondolj a végére hogy milyen jó is lesz akkor!Nagyon fogsz örülni,de csak akkor ha végigcsinálod!Amúgy grat a 14 kilóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!