Elegem van! Vége a türelmemnek! Mit tegyek?
Kalóriaszámolgatással fogysz?
HA IGEN:
Nem tapasztalatból mondom, csak az a józan ész így diktálná.
Mivel a fogyókúra előtt 17 kilóval súlyosabb voltál, ezért evidens, hogy több energiára volt szükséged. Lehet, hogy PONT az a baj, hogy mindent ugyanúgy csinálsz. Számold újra a kalóriaigényed, és ahhoz igazítsd.
Sok sikert:)
Ne koplalj, mert ha utána lefogysz és visszatérsz az evéshez, ugyanúgy meghízol és méég idegesebb leszel.
VAN EGY TUTI JAVASLATOM. Azismerősöm nem evett 4 óra után.. alig 1 év alatt 25 azaz HUSZONÖT kilót lefogyott. nincs egy hete hogy lekezdtem és másfél kilót lefogytam. és ő tartja már 1 évea súlyát. napközben degeszre eszi magát, abból amit szeret. ő fejben eldöntötte, hogy LE FOG FOGYNI. amit a gyerekei ettek vacsorára, ő nem evett, hanem azt mondta, hogy jó, ez lesz a reggelim holnap. és itt van tessék -25 kg. büüszke vagyok rá. Próbáld ki te is! Sok sikert! 14/l
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:11
Igen állítólag annyi.
Utolsó. Kipróbálom akkor ezt , ha nem sikerül, az sem, akkor marad a koplalás.
a koplalásnak az a következménye, hogy a szervezeted tartalékoló üzemmódra kapcsol. elhagytad a túlevést, de ettől még mindig nem fogsz egy szint alá menni. csak akkor tudsz fogyni, ha mozogsz is. járj mindenhova biciklivel, és nem lesz problémád. napi 20-30 km biztosan jót tesz. ráadásul még a légzésed és a szíved is rendbe teszi
az étkezés részével feltételezem nincs gond. nagy része nem az étkezés, hanem az életmód.
Másik válaszoló: és négy előtt eszik vacsorát vagy hogy?
mit eszel napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!