Ez mennyire aranyos meretek? Vagy mar beteges?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok. 160 cm kb a kilot nem tudom de a derekam 56 cm fenek 84 comb 46 mell 80...a magassagomhoz ez milyen? oszinte valaszokat kernek szepen2011. febr. 19. 21:28
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Biztos csini lehetsz. :)
2/2 anonim válasza:
Hát a derék nagyon rendben van, csípőre hízhatnál, de mivel a melled is kicsi így annyira nem gáz a 84 cm-s csípő.
Hasonló magasságú vagyok mint te, az én méreteim: mell: 92 cm, derék: 60 cm, csípő: 88 cm.
2 babát szültem, a szülések előtt nekem is 56 cm-s derekam volt, ezt már sose tudom visszahozni. (Volt, hogy betegség miatt 42 kg-ra fogytam és akkor sem lett újra 56 cm-s a derekam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!