Mennyit kellene fogynom, hogy arányos legyek? 176 cm /100kg/L
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki, itthon nincsenek sajnos olyan kaják amik nem hízlalnak, pénzem meg nincsen rá, hogy olyanokat vegyek. Viszont muszáj fogynom, mert iszonyatosan hájas vagyok a csípőmön és a hasamon, de már nagyon durván......ez már az egészségemre káros.2011. szept. 2. 14:58
1/10 anonim válasza:
huu. kb 70 kb lenne neked a normális.. de a 76 is jolenne ha letudnál fogyni.. én saját tapasztalatból mondom, hogy ha nem vacsorázol, nem eszel édességet, rengeteg vizet iszol, és sportolsz érhetsz el valamit:)) én 170 cm vagyok és 70 kg . most ezzel a teknikával fogyozok és jol haladok.:)) szerintem próbáld ki.:D
2/10 anonim válasza:
Én is 70 kg-ot mondanék neked.Tehát 30-at fogynod kellene.
Sikerülni fog,mindent bele.:)
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és a bíztatást!:) első: édességen kívül minden mást megeszel? pl. kenyeret, tésztát? ja és mit sportolsz?
2011. szept. 2. 15:10
4/10 anonim válasza:
nem. teljes kiörlésű kenyeret eszek, tésztát probálom elkerülni.. ja és a cukros üditőket(cola ilyesmik) de tavaly mindent ettem és ugyis fogytam.:)) csak ne vacsorázz!! ez nagyon fontos.:) futok esténként és felülésezek. sok sikert!:)
5/10 anonim válasza:
Szerintem 55 kilóra foggy le, de kb 5 év alatt, h ne legyen gond
7/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. 55 kilósra nem szeretnék fogyni a 176 centimmel:D
2011. szept. 2. 15:22
8/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ha le akarsz fogyni és csak az otthoni kaják jöhetnek szóba, akkor kezdd el úgy a fogyókúrádat, hogy mindenből feleannyit eszel, mint eddig és este 6 után már nem eszel. Igyál nagyon sok vizet, 2-3 l-t naponta és kezdj el mozogni, kezdettben az is jó, ha minden nap sétálsz intenzíven 20 percet. És ne akarj hirtelen fogyni, elégedj meg, ha heti 1 kg lemegy.
9/10 anonim válasza:
vagyis jelenleg 30-35 kg túlsúlyod van - tessék elmenni orvoshoz kivizsgálásra, ha minden rendben van, akkor úszás és bringázás + konditerem személyi edző ill dietetikustól étrend
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. dietetikusra, szemáélyi edzőre nincs pénzem szóval marad a séta, a bringázás vagy a torna, ezek ingyen vannak:)
2011. szept. 2. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!