Hány kilónak látszom? Mennyit kellene még fogynom? (kép)
Most tartok 6 kg mínusznál, de szerintem még nagyon messze vagyok a céltól... 173 cm vagyok egyébként.
65 és 75 kiló között lehetsz. mármint az én becslésem szerint.
megkérdezhetem, ez miért érdekel téged? mert hogy ugye az embereket előbb ítélik meg a külsejük alapján, mint a saccolt testtömegük alapján, de akkor tényleg kíváncsi vagyok, miért pont az érdekel, mekkora tömegűre becsülnek? szerintem valami nagyon érdekes gondolkodásmenet húzódhat e mögött, ezért kérdeztem rá.
Én 65 kilónak tippeltelek volna.
És szerintem még olyan 6-8 kiló lehet rajtad.
De annak örülj, ha miután lefogysz, 65 kiló leszel ehhez a magassághoz! Azt jelenti, hogy erősek a csontjaid.
Ha még izmosodsz, lehet, hogy 68 kiló is leszel vékonyan.
akkor tévedtem, nem volt érdekes.
a testtömeg egyáltalán nem jelzi objektívan a fogyás mértékét, mert fél tucat egyéb dolog bekavar.
tulajdonképpen tinilányok hozzáállása és hozzáértése van azon a szinten, hogy "tudom hogy nem a tömeg számít blabla" mert ők is legalább ennyire figyelnek a testtömegükre, ahelyett hogy a testzsírjuk változását követnék..
na mindegy, majd rájössz, nyilván idő kell.
pedig már nem tinilány vagyok :) főleg emiatt az orvosos dolog miatt akadtam ki, hogy szerinte nem vagyok kövér, de ha 72 vagyok, akkor biztos mégis az vagyok, csak eltakarja a ruha.
a másik meg, hogy 2 évvel ezelőtt 60 voltam és ugyanígy néztem ki. WHY?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!