Hány kilónak látszom? Mennyit kellene még fogynom? (kép)
Most tartok 6 kg mínusznál, de szerintem még nagyon messze vagyok a céltól... 173 cm vagyok egyébként.
A hasad, a feneked és a combod a problémás terület.
Rendszeres futást, egy kis kondit és mértékletes (nem fogyókúra!) táplálkozást javasolnék.
10 kilót kéne kb. leadnod, de ez függ a sportolástól is, az izom nehezebb, mint a háj ugyanakkora térfogatnál.
Futnod kellene!
Egyébként ilyenben, hogy a csontozatod nehéz ne reménykedj a nehéz csontozatú ember és aiu extraem kőnnyű közöt (csont súlyban) 2kg különbség van.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Nekem tetszik így is a testalkatod, ami viszont nem, hogy fogyózol.
Most már inkább áttérhetnél az erősítésre, mert a képeken az látszik, hogy "puha" vagy, vagyis izmot alig látok rajtad, márpedig egy löttyedt, puha test nem túl szép hiába vékony.
Más kérdés, hogy nagyon sok férfinak a vékony sem tetszik...
De nem is ez a fontos, hanem, hogy te miként érzed jól magad.
08:52 veled mivan??? Szédülsz vagy ájulsz??:O:O
Kérdező egyáltalán nem kell 10 kg fogynod.Még 2-3 kg és teljesen tökéletes leszel hidd el.Nem kell piszkafának lenni egy pasi is azt szereti ha van mit fogni,-10 kg el sem bírnám képzelni hogy nézel ki.Inkább formálnod kellene az alakodat mert aránytalan.Minden jót és sok sikert
Osztom én is azok véleményét, akik szerint nem vagy kövér. Ha van rá elég erőd, energiád és elszánásod, akkor a legnehezebb dologba javasolnám, hogy belevágj - és ez az életmódváltás. Megtervezni az evést, figyelni a kalóriákra, nem koplalni, nem fogyózni, hanem korlátozni a mennyiséget - és testmozgás (sport).
Ez borzasztó nehéz, és 99%-ban az emberek feladják. Küzdenek nagyon sokáig, de aztán rájönnek, hogy át kell alakítani a ruhatárat, mert bizony az ember teste "megvastagszik". A családban a feleségem az utóbbiak táborát gyarapítja, és nagyon jól érzi magát, míg a húga sportol, szó se róla, nagyon csinos, 46 évesen 24 éves alakkal rendelkezik, de már nem tudom hányadik kapcsolata van. Ami nekem jelent valamit, azt, hogy nincs rendben önmagával. Ha szingli lennék, biztos, hogy nem olyan hölggyel kezdenék kapcsolatot, mint a húga. Nekem egy emberben nem a külső a meghatározó, ha szeretem, a külsejével együtt szeretem, még akkor is, ha az orvos szerint kövér. Lényeges, hogy mi sugárzik belőle.
Te nagyon csinos vagy, békélj meg magaddal, és ne ess kétségbe, ha egy számmal nagyobb ruhát kell vásárolnod, a többivel pedig ne törődj! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!